Битва титанів жіночого футзалу у Києві. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

12.10.13
Битва титанів жіночого футзалу у Києві.
Вже у другому турі привередливий календар звів в очному двобої дві найсильніші команди минулого чемпіонату – «Біличанку-НПУ» та «Ніку-ПНПУ».
Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Ніка-ПНПУ, Ягодкін Сергій, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, полтава, Колок Володимир
Вже у другому турі привередливий календар звів в очному двобої дві найсильніші команди минулого чемпіонату – «Біличанку-НПУ» та «Ніку-ПНПУ».

Якщо полтавчанки вже встигли зіграти у чемпіонаті в першому турі, то цей матч для представниць Київської області став відкриттям нового сезону.
 
На диво, з початку матчу ініціативу захопили гравці полтавської команди, особливо дошкуляла захисникам господарів Ріта Мочалова, але по-справжньому гострий момент у гостей був один. Євгенію Шаповал вивели віч-на-віч з Іриною Мельничук, але Євгенія забарилася і гострота зникла. «Біличанка» відповіла моментом Ірини Дубицької, яка увірвалася в штрафний майданчик, але Тетяна Узол вчасно вийшла щ воріт і відвела загрозу. На 20-й хвилині господарі доволі несподівано вийшли вперед. При розіграші штрафного Катерина Малишко відкотила м’яч на вільну Дубицьку, а та з 8 метрів відправила кулю за призначенням. Після цього господарі прокинулися і створила декілька відмінних нагод, щоб забити вдруге, але Анна Шульга з 4-х метрів підставляла ногу і не влучила у ближній кут, а з ударом Дубицької з 8-ми метрів впорався воротар «Ніки». У гостей Валерія Єрмоленко вивела Шаповал майже віч-на-віч по правому флангу, але Євгенія пробила трохи повз дальній кут. Градус боротьби зашкалював і обидві команди за тайм заробили по 5 порушень.
 
Другий тайм почався значно спокійніше в плані небезпечних моментів, чого не скажеш про саму боротьбу на паркеті. До небезпеки дійшло тільки на 46-й хвилині, коли протягом однієї хвилини «ніківки» мали два супермоменти. Спочатку Єрмоленко пробила з 10 метрів, а м’яч зрикошетив, проте Мельничук продемонструвала чудову реакцію і встигла виставити ногу. Буквально за мить пожежа в штрафному майданчику господарів завершилася ударом Таїсії Бабенко з дуги, але Мельничук знову ногою відбила і цей підступний удар. Після цього «біличанки» почали агресивно пресингувати своїх опонентів і змогли відсунути гру від своїх воріт, а також увімкнули швидкості, але великий відсоток браку у передачах не дозволяв створювати гостроти. Через таку гру вже на 53-й хвилині господарі заробили 5-те командне порушення. За дві хвилини ситуація для чемпіонів могла значно погіршитися, але Юлія Дударчук з меж штрафного з льоту банально не змогла завдати нормального удару. Опоненти відповіли і своєю люб’язністю. Каріна Личко замість того, щоб спокійно забити у порожні ворота, наступила на м’яч. Буквально в наступній же атаці було втілене в життя загальновідоме усім правило і Єрмоленко у боротьбі з 9-ти метрів не без допомоги рикошету відправила м’яч у «шістку». Надалі господарі змогли притиснути гостей до їхніх воріт і ті буквально грали на відбій, хоча й мали декілька нагод для небезпечних контратак. А ось на останній хвилині міг статися момент істини. «Біличанка» заробила 6-те порушення, але Дударчук пробила дабл-пенальті вище воріт. Тим не менш, полтавчанки вперше за багато років змогли відібрати очки у чемпіонок. Можливо саме цей результат і дасть «Ніці» потрібний імпульс для запеклішої боротьби за чемпіонство? Як-то воно буде покаже час, але вже зрозуміло, що цей сезон має вийти цікавішим, ніж попередній.
 
 Андрій Гулій, Екстра-ліга

Беличанка Коцюбинское НИКА - педуниверситет
Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 1:1 (1:0)
Жіночий футзал. 2-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
11 жовтня. Київ. СК "НПУ-Арена". 300 глядачів

Голи:
Дубицька 20 - Єрмоленко 58
Неріалізований дабл-пенальті:
Дударчук 70

Фоли: 11(5) - 9 (5)
Попередження:
Дубицька 49, Шульга 69 - Лясковська 44

повний фотозвіт матчу дивіться на нашому сайті чи в соцмережі
жіночий футзал, Ніка-ПНПУ, Ягодкін Сергій, Колок Володимир, Біличанка-НПУ, Коцюбинське, Полтава, АМФУ, женский футзал  жіночий футзал, Ніка-ПНПУ, Ягодкін Сергій, Колок Володимир, Біличанка-НПУ, Коцюбинське, Полтава, АМФУ, женский футзал



Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 3581
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 NovikovSergey • 12:53, 12.10.13
    репортаж Олега Дубини (Полтава)

    "Біличанка" - "Ніка-ПНПУ" 1:1: полтавки відібрали очки у чинних чемпіонок

    Підопічні Сергія Ягодкіна зуміли нав'язати свою гру суперницям
    Сьогодні, 11 жовтня у Києві в спортивному комплексі "НПУ-Арена" відбувся матч грандів вітчизняного жіночого футзалу. Коцюбинська "Біличанка" на власному майданчику приймала полтавську "Ніку".
    Протистояння цих команд має довгу історію, але навіть не вона вражає простого вболівальника. Головна особливість - це кількість вітчизняних чемпіонських титулів Незалежної України, які завоювали команди. А їх, до речі, 18-ть з 19-ти можливих!
    Сама гра проходила на зустрічних курсах. Полтавки першими пропустили після розіграшу штрафного, однак після перерви зібралися та зуміли зрівняти рахунок. М'яч після удару Валерії Єрмоленко влучив точнісінько у кут воріт господарок.
    - За двадцять секунд до закінчення гри у нас був шанс вирвати перемогу, однак Юлія Дударчук не зуміла реалізувати призначений 10-метровий, - розповідає Євгенія Шаповал, гравець "Ніки". - Ми весь матч повністю відбігали, всі зіграли добре. На майданчику була рівна гра у виконанні футзалісток обох команд. Ми могли як перемогти, так і програти, але нічия - хороший результат.
    Слід зазначити, що останній раз "Біличанка" втрачала очки ще у грудні минулого року, коли в черговому турі минулої першості розписала мирову зі "Злагодою".
    Свій наступний матч "Ніка" проведе на початку листопада. На спортивному майданчику педагогічного університету полтавки прийматимуть дніпропетровську "Злагоду-Олімп".
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Коцюбинське, АМФУ, женский футзал, Ніка-ПНПУ, Ягодкін Сергій, Біличанка-НПУ, жіночий футзал, полтава, Колок Володимир
    Головна » 2013 » Жовтень » 12 » Битва титанів жіночого футзалу у Києві.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов