Олександр БУБЕН: "Зацікавила тема жіночого футзалу" / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

25.03.11
Олександр БУБЕН: "Зацікавила тема жіночого футзалу"

Минулого тижня у столичному Будинку футболу відбулося засідання Ради Асоціації міні-футболу України, на якому був присутній віце-президент АМФУ, президент НФК "Ураган" Олександр БУБЕН.

Керманич івано-франківського клубу поділився своїми враженнями від неофіційної зустрічі президентів українських клубів, що відбулася у Харкові під час кваліфікаційного раунду ЄВРО-2012, а також висловив власні думки щодо організації проведення змагань у вищій лізі та подальшого розвитку міні-футболу в Україні.


фрагмент виступу:

- Минулого тижня, 22 березня, відбулося засідання Ради Асоціації міні-футболу України. Які питання розглядалися і що, на вашу думку, було найцікавішим у порядку денному?
- Мене зацікавила тема пропаганди жіночого футзалу, що якраз досить вдало вписується в загальну стратегію розвитку світового футзалу на шляху визнання цього виду спорту олімпійським.

Досить активно піднімалося питання роботи комітету аматорського міні-футболу. На засіданні чітко роз'яснили юридичне питання, що стосувалося неможливості гравців-професіоналів брати участь в аматорських чемпіонатах. Для контролю було запропоновано створити електронну базу даних гравців і, я вважаю, це правильний шлях вирішення питання.

Цікавою була спроба Валентина Загоруйка щодо підняття питання зміни формату і статусу команд І ліги в першості України. На сьогодні, за інформацією пана Загоруйка, не всі команди першої ліги відповідають визначенню УЄФА як професійного клубу. Тому було запропоновано першу лігу зробити аматорською. Пропозиція не була підтримана представниками Ради. А це знову підтверджує, що, не дивлячись на те, що асоціація існує вже майже 20 років, ми ще й досі знаходимося на початку розвитку футзалу саме як професійного виду спорту. Якщо в плані популярності, залученні громади, дітей, спостерігається прогрес, то в питання професійного ставлення до розвитку футзалу в нас є певні відставання.

Хотілося б, щоби зацікавленість до українського футзалу зростала, відчувався прогрес, чітка мета з боку керівників йти вперед та піднімати національний футзал на високий та професійний рівень.


Повний звіт - читати

Розмовляла Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК "Ураган".


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 2057
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Ураган, Олександр БУБЕН, женский футзал
    Головна » 2011 » Березень » 25 » Олександр БУБЕН: "Зацікавила тема жіночого футзалу"

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов