Олімпійська призерка Трейсі Нунан - в Україні / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

19.04.12
Олімпійська призерка Трейсі Нунан - в Україні
Tracy Noonan, USA, Беличанка-НПУ, женский футбол, женский футзалОлімпійська призерка Трейсі Нунан - в Україні

23 квітня 2012 року Олімпійська призерка збірної США з футболу Трейсі Нунан (Tracy Noonan) зустрінеться з «Біличанкою-НПУ». Прес-реліз

23 квітня 2012
року
Україну відвідає олімпійська призерка збірної США з футболу Трейсі Нунан (Tracy Noonan) і проведе ряд заходів, спрямованих на підтримку спортивних програм для дівчат. Нунан побуває у кількох українських школах, де говоритиме про роль жінок у спорті, про стипендії для спортсменів в американських університетах тощо, а також проведе захід зі спортивного лідерства для молодих дівчат.

Спочатку Трейсі Нунан зустрінеться з гравцями та тренерами команди «Біличанка-НПУ» та Коцюбинської ДЮСШ. Зустріч пройде у спортивному комплексі Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Програма зустрічі була узгоджена керівництвом ФК «Біличанка» та заступником аташе по культурі посольства США Дагласом Морроу. Ненсі спочатку познайомиться з гравцями, розповість про себе, прогляне фрагмент гри «Біличанки-НПУ» та проведе показові вправи, а завершиться зустріч запитаннями та відповідями. Розповісти Трейсі є про що. Нашим дівчатам теж є чим похвалитися. В минулому році наша Аліна Горобець відвідала США з подібною місією.

женский футбол, Tracy Noonan, Беличанка-НПУ, USA, женский футзал

Нунан грала у національній футбольній збірній США в 1996 і 1999 роках, зігравши як голкіпер загалом 24 гри. В семи з них команда суперників не змогла забити жодного голу, а за 4 роки гри в команді Нунан пропустила лише 9 м’ячів. Трейсі виступала в складі команди США на Олімпіаді в 1996 році, а також грала у команді-переможниці Чемпіонату Світу ФІФА в 1999 році.
Трейсі Нунан
була серед засновників Асоціації жіночого футболу і на сьогодні керує і володіє Академією голкіперів жіночого футболу "Dynasty” в Північній Кароліні (США).

Нунан вже співпрацювала з Державним департаментом США у програмах, спрямованих на підтримку і розвиток жіночого і дівочого спорту у всьому світі, зокрема у Гватемалі. Під час цієї поїздки Нунан зазначила: «Я дуже тішуся з того, що можу зробити свій маленький внесок у цю справу, що зможу допомогти дітям отримати нові можливості, яких вони до цього не мали, особливо надихнути дівчат бути витривалішими і спортивнішими. Це зробить їх сильнішими і покращить їхній стиль життя. Разом із тренерами і вчителями ми будемо робити все, щоб перетворити деякі з цих заходів і програм на постійні. Дуже важливо надавати підтримку цим тренерам і навчати їх».  

  Нунан проведе табір із жіночого футболу з командою Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова у понеділок 23 квітня. Початок в 9.30.  
24 квітня вона проведе подібні заходи у Кривому Розі.
25 квітня в рамках «Днів Америки у Дніпропетровську» вона проведе такі табори у ЗОШ №62 і №22.





Категорія: Новини команди | Переглядів: 2576
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 алинка • 00:40, 20.04.12
    Очень-очень классно!!!!! Жаль, что меня не будет...
    ...вижу, её не жалеют вообще..умничка, парочку таких прям потащила!
    avatar
    2 Luba • 16:49, 20.04.12
    + 1 кумир...)
    Есть к чему стремится и расти))
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: женский футбол, Tracy Noonan, Беличанка-НПУ, USA, женский футзал
    Головна » 2012 » Квітень » 19 » Олімпійська призерка Трейсі Нунан - в Україні

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов