Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 5-го туру. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

22.11.13
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 5-го туру.
Сенсація у Сумах. Біличанка єдина з команд перемагає на виїзді, а у Луганську святкують першу перемогу в чемпіонаті.
жіночий футзал, АМФУ, Червоний, міні-футбол, 
женский футзал, чемпионат 13-14, логотип 20 сезону жіночого футзалу
Сенсація у Сумах. Біличанка єдина з команд перемагає на виїзді, а у Луганську святкують першу перемогу в чемпіонаті.


ФКЛ ИНтер ЛуганскКристал Херсон
ФКЛ Інтер (Луганськ) - Кристал (Херсон)
В пятницу луганская команда ФКЛ «Интер» в рамках 5-го тура чемпионата Украины принимала херсонский «Кристалл». Команда с юга Украины в нынешнем сезоне является дебютантом среди элиты, и перед прошедшим туром в турнирной таблице в графе очки у них значился ноль. Такое же количество очков значилось и у луганчанок, поэтому матч для обеих команд, как говорится, был за шесть очков.
    У хозяек площадки в игре принять участие смогла лидер и капитан команды Алена Гребеник. Старт чемпионата она пропустила, восстанавливаясь после полученной травмы. Конечно же, на данный момент она только набирает спортивную форму, но ее присутствие на площадке было ощутимо.
    Забегая вперед, отметим, что игра получилась боевой и интересной. Начало поединка прошло в обоюдной борьбе, причем ни одному из соперников предпочтения отдать нельзя было. Счет в игре был открыт на 10-й минуте, когда у своих ворот ошиблись хозяева площадки, и игрок команды «Кристалл» Вероника Рзаева смогла поразить ворота с близкого расстояния. Это никак не устроило подопечных Сергея Бельцова, и через минуту усилиями луганчанки Анны Пигилевой в игре было восстановлено равновесие. Игра продолжилась в упорном противостоянии, но еще одна ошибка при стандартном положении у своих ворот стоила хозяевам площадки еще одного гола в собственные ворота. Елена Вольская почти с нулевого угла смогла поразить цель. Теперь луганчанкам снова пришлось отыгрываться. Были хорошие моменты, впрочем, как и у соперника, но реализовать их не получилось.
    Не прошло и минуты с начала второго тайма, как счет в игре стал ничейным. Первая же атака хозяев площадки увенчалась успехом. Автором гола стала луганчанка Анна Пигилева. Видимо пропущенный гол некоторым образом обескуражил команду гостей, и через три минуты теперь уже луганская команда повела в счете. Далее гости в некоторой степени выровняли игру, но чтобы реализовать свои моменты им не хватало, наверное, где-то, везения. Не один раз за всю игру каркас ворот выручал луганскую команду от пропущенного гола. Но в дальнейшем луганчанки все же смогли склонить чашу весов в свою сторону, забив еще два мяча. На что команда гостей ответила одним. Правда на последней минуте команда гостей могла сократить счет игры до минимума, но Вероника Рзаева не смогла реализовать десятиметровый штрафной удар. В итоге первая победа в чемпионате со счетом 5:3.
Константин Карабут, football.lg.ua

ФКЛ ИНтер ЛуганскКристал Херсон
ФКЛ Інтер (Луганськ) - Кристал (Херсон) - 5:3 (1:2)
Жіночий футзал. 5-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
15 листопада. Луганськ. СК "Старт-2". 50 глядачів

Голи:
Пігільова 11,36, А. Сенчищева 38,67, О. Сенчищева 53 - Рзаєва 10, Вольська 16,Чистякова 63
Нереалізований пенальті: Рзаєва 70

«ФКЛ Інтер»:Тиміловська Т, Копиленко - Грєбєнік, Меделяєва, Сенчищева О, Сенчищева А, Бічуй І, Таратухіна Г, Пігільова А.
Тренер – Бєльцов Сергій
«Кристал»: Олексюк - Чистякова, Несіна, Вольська, Пономаренко, Торунда, Рзаєва, Телиця
Тренер – Левченко Олексій.


Арбітри -О.Городищенко, О.Галямшин (обидва - Луганськ). Спостерігач арбітражу: І. Ємельянов (Луганск)
Фоли: 6(0) – 6(2)
Попередження: Копиленко 62 - немає
Вилучення: немає


УАБС СумыНИКА - педуниверситет
УАБС НБУ (Суми)  - Ніка-ПНПУ (Полтава)
У трьох з чотирьох матчів підопічні Ткаченка брали гору над своїми візаві. Остання перемога – особливо цінна, адже здобута над полтавською «Нікою» – срібним призером минулорічних змагань.
Спекотно було не тільки на паркеті манежу УАБС. На трибунах своїх колег підтримували студенти та викладачі академії. І підтримували дуже палко.
Підопічні Олександра Ткаченко плели мереживо комбінацій і на перерву справедливо пішли за переваги в рахунку – 2:1. За «УАБС» по голу забили Тетяна Кічій і Наталя Гуринець. У другому таймі Юлія Кочура збільшила перевагу до двох м’ячів. Скоротити відставання «Ніці» вдалося лише на останніх секундах, тож УАБС святкує перемогу – 3:2.
матеріал та відеоматеріал СОДТРК

Ця поразка стала справжньою сенсацією, адже полтавки — срібні призерки і фіналістки Кубка України минулого року. Тепер «Ніка-ПНПУ» посідає 5-е місце у турнірній таблиці вищої ліги. У чотирьох матчах наші землячки набрали лише 5 очок. Вперше в історії полтавська команда у перших чотирьох турах національного чемпіонату змогла здобути лише одну перемогу. Як ви пам’ятаєте, «Ніка-ПНПУ» у першій грі декласувала «Кристал» (Херсон) — 21:1, у другій зіграла на виїзді внічию з чемпіонками країни — «Біличанкою» (Коцюбинське, Київська обл.) — 1:1, у третьому матчі — також була нічия на своєму майданчику з бронзовими призерами минулорічного чемпіонату — «Злагодою» (Дніпропетровськ) — 5:5. А потім — неочікувана поразка в Сумах.
Цікаво, що нині до трійки лідерів вищої ліги не входить жодна з команд, які минулого року були призерами!
Ігор ЧЕРЧАТИЙ, Володимир ХОМІЧ, «Полтавщина Спорт»
УАБС СумыНИКА - педуниверситет
УАБС НБУ (Суми)  - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 3:2 (2:1)
Жіночий футзал. 5-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
15 листопада. Суми. СК "УАБС". 800 глядачів

Голи:
Гуринець 32, Кічій 12, Качура 45 - Дударчук 18, Шаповал 69

«УАБС»: Борщ, Філісюк - Гуринець, Пхенда, Чакір, Кічій, Дехтяр, Качура, Федорова, Кошлата, Скорупська
Тренер – Олександр Ткаченко
«Ніка»: Узол, Івасенко - Шаповал, Лясковська, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Слисенко, Деркач, Шевела, Тиндик, Дударчук, Мочалова
Тренер – Сергій Ягодкін.


Арбітри -І.Кравченко, В.Попов (обидва - Суми). Спостерігач арбітражу: О. Ігумнов (Суми)
Фоли: 9(4) – 7(4)
Попередження: немає - Мочалова 32, Бабенко 63, Шаповал 70
Вилучення: немає

УАБС НБУ (Суми) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 3:2


Ятрань-Базис-УДПУБеличанка Коцюбинское
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський р-н) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське)

В УДПУ відбувся матч чергового туру чемпіонату України з міні-футболу серед жіночих команд. До Умані завітав незмінний чемпіон України останніх шести років. І перебіг цікавого поєдинку не дозволяє дорікнути футболісткам Уманщини, які чинили достойний опір гостям.
Матч закономірно краще розпочали титуловані гості. Господарі не знітилися, організовано оборонялися, але на 4-й хвилині залишили без нагляду Шеремет, яка метрів з 6-7 "розстріляла" голкіпера. Не зламав господарів і важливий епізод на 13-й хвилині. Наталія Аілінкий, кращий бомбардир "Ятрань-Базис-УДПУ" минулого сезону, рукою вибила мяча із воріт своєї команди. Радше за все думаю, що Наталія діяла інстинктивно (перший сезон вона провела в якості ... голкіпера нашої команди). А так - вилучення і пенальті в наші ворота. Дубицька спробу реалізувала - 0:2. Але це не вибило з рівноваги нашу команду. Уманчанки змогли навязати боротьбу чемпіонкам. Вони не поступалися в кожному окремо взятому епізоді. А коли таки припускалися помилки, виручала на останньому рубежі Олена Цикаленко.

На 28-й хвилині уманчанки, що стали почуватися впевнено на майданчику, провели чудову комбінацію. І Олександра Романів скоротила різницю в рахунку до мінімуму. Того більше - "Ятрань-Базис-УДПУ" заслуговувала на те, щоб до перерви відігратися. Але на 33-й хвилині Анастасія Скориніна не змогла реалізувати 10-метровий пенальті (мяч влучив в стійку воріт). Досвідченний тренер "Біличанки" відразу взяв тайм-аут. Володимира Колока не влаштовувало побачене на майданчику. Спеціаліст тонко відчув момент. Збив темп господарям. А тут ще й відразу після відновлення гри Ігнатенко сильно зіграла індивідуально і зробила рахунок 1:3! Тут же уманчанки отримали право ще на один 10-метровий (боротьба в першому таймі була досить жорсткою - поступатися не хотів ніхто). Але і цей шанс не був використаний - Романів не перегпала голкіпера Бесідовську. (останні хвилини можна переглянути у відеофрагменті нижче)
Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua

Ятрань-Базис-УДПУБеличанка Коцюбинское
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський р-н) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:8 (1:3)
Жіночий футзал. 5-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
17.11.2013. Умань. СК "УДПУ". 100 глядачів

Голи:  Романів 28 - Шеремет 4,55,66, Дубицька 13,51, Ігнатенко 34, Прокопенко 58, Мартинюк 69
Нереалізований пенальті: Скориніна, Романів - немає

Ятрань-Базис-УДПУ: Цикаленко - Романів, Скориніна, Боярова (к), Волонтир - Аілінкий, Матвієнко, Зуєва, Сукач
Тренер – Пею Володимир
Біличанка: Бесідовська
, Скрипленко - Прокопенко, Шеремет (к), Мартинюк, Дубицька - Павленко, Поліщук, Ігнатенко, Марченко, Сидоренко Т.
Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - Васьківський П. (Бровари), Бабушкін Ю (Київ). Спостерігач арбітражу: Карабанов В. (Чернігів)
Фоли: 7(3) - 12(7)
Попередження:
Боярова 70 - Дубицька 33, Павленко 35, Шеремет 58
Вилучення:
Аілінкій 13 - немає

Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський р-н) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:8


ІМС-Уніспорт КиївНадія-ДЮСШ Гребінка
ІМС-Уніспорт (Київ) - Надія-ДЮСШ (Гребінка)
Цікавий видався матч між футзалістками столичного клубу «ІМС-Уніспорт» та «Надія-ДЮСШ» з міста Гребінка. Додавав цікавості матчу ще й той факт, що капітан команди з Києва є вихованкою «Надія-ДЮСШ».
Команди розпочали гру доволі сумбурно. Основна боротьба проходила в центрі поля. М’яч подовгу не тримався у жодної із команд. Але з перших хвилин зустрічі гості дали зрозуміти, що гра для лідерів чемпіонату не буде легкою. Футзалістки «Надія-ДЮСШ» на рівних намагалися боротися з суперником і обстрілювали ворота столичної команди з середньої дистанції. Однак, після не досить вдалого початку матчу гравці «ІМС-Уніспорт» зібрались з думками і почали брати ініціативу в свої руки. Результат не змусив на себе довго чекати. На 14 хвилині зустрічі після вдало розіграної комбінації рахунок відкрила капітан команди Кліпаченко Анастасія. В першому таймі більше забитих голів глядачі не побачили. Команди намагалися відповідати атака на атаку, однак реалізувати свої можливості не змогли ані господарі, ані гості.
З початку другого тайму було зрозуміло, що гравці столичної команди хочуть збільшити свою перевагу. Футзалістки «ІМС-Уніспорт» диктували свої умови гри і на 45 хвилині матчу Дичко Яна  забили другий м’яч своєї команди. Столична команда продовжувала атакувати і повинна була забивати третій м’яч, однак з вигідної позиції футзалістка господарів не влучила в порожні ворота. І тут спрацювало футбольне правило. Фактично через хвилину гості провели результативну атаку і зуміли скоротити розрив у рахунку до мінімуму. Здавалось, гравці «Надія-ДЮСШ» кинуть всі сили на те, щоб відігратися, але вже через дві хвилини столичні футзалістки забили третій м’яч. Знову гол забила Яна Дичко, яка і стала героєм зустрічі.
Сергій Ананко, Уніспорт

ІМС-Уніспорт КиївНадія-ДЮСШ Гребінка
ІМС-Уніспорт (Київ) - Надія-ДЮСШ (Гребінка)

Жіночий футзал. 5-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
17.11.2013. Умань. СК "УДПУ". 100 глядачів

Голи:Кліпаченко 14, Дичко 45,60 - Соломаха 58

ІМС-Уніспорт: Сагайдачна, Романюк - Кліпаченко, Чередніченко, Холод, Дичко, Заплава, Випасняк, Сергієнко, Священко, Давиденко, Кирильчук
Тренер – Біч Геннадій
Надія-ДЮСШ: Сапон, Сухан - Шевченко, Бара, Згура, Соломаха, Заріцька, Говор, Цвіткова, Мекшун, Балан, Карпенко

Тренер – Жила Володимир

Арбітри - Р.Хоботов (Київ), О. Макаренко (Радомишль). Спостерігач арбітражу: В. Фролов (Київ)
Фоли: 5(3) - 6(1)
Попередження:
немає
Вилучення:
немає
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський р-н) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:8




Жіночий футзал. Вища ліга. Турнірне становище
М
КомандаІВНПM
О
1ІМС-Уніспорт Київ
 "ІМС-Уніспорт" м.Київ4
40023 - 712
2
УАБС Сумы "УАБС-НБУ" м .Суми4
3
0
129 - 99
3
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" м.Умань
5
3
0
2
28 - 21
9
4Беличанка Коцюбинское
 "Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське3
2
1012 - 37
5Злагода Днепропетровск
 "Злагода" м.Дніпропетровськ421120 - 117
6
НИКА - педуниверситет "Ніка-ПНПУ" м.Полтава4
1
2
1
29 - 10
5
7
Надія-ДЮСШ Гребінка "Надія-ДЮСШ" м.Гребінка5
1
0
413 - 243
8
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Інтер" м.Луганськ4
1
0
312 - 32
3

9
Кристал Херсон "Кристал" м.Херсон5
0
0
59 - 580

ТАБЛИЦЯ БОМБАРДИРІВ після 5-го туру /від 18.11.13/
Бомбардири
МісцеФутзалістки  КлубМ'ячі

ЄРМОЛЕНКО Валерія
Ніка-ПНПУ
9

КЛІПАЧЕНКО Анастасія
ІМС-Уніспорт
9

СКОРИНІНА Анастасія
Ятрань-УДПУ-Базис9

ТАРАКАНОВА Валентина
Злагода
9

БОЯРОВА Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис8

КІЧІЙ Тетяна
УАБС-НБУ8

ДУДАРЧУК Юлія
Ніка-ПНПУ
8
повна таблиця>>

 підготував Новіков Сергій




Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 5046
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 NovikovSergey • 14:02, 22.11.13
    Жіночий футзал.
    Чемпионат  Украины. Высшая лига 6 тур:
    "Кристал" г. Херсон - "IMS-Униспорт" г. Киев
    24.11.2013 г. воскресенье начало 14.00
    Арбитр: Черноусов Сергей (г. Херсон)
    2 арбитр: Максименко Александр (г.Николаев)
    судейский наблюдатель - Беляев Владимир (Запорожье)
    "Беличанка-НПУ" пгт. Коцюбинское - "ФКЛ "Интер" г. Луганск
    23.11.2013 года субота СК НПУ начало - 12.30
    Арбитр Омельченко Александр (Киев)
    2 арбитр Стопа Роман (Киев) 
    судейский наблюдатель Савицкий Валентин (Киевская область)
    "Ника-ПНПУ" г. Полтава - "Ятрань-УДПУ-Базис" Уманский район
    24.11.2013 г. СК  ПНПУ начало 15.00
    арбитр: Коробко Валерий (Кременчуг)
    2 арбитр: Горский Владимир (кременчуг)
    судейский наблюдатель Ушкань Станислав (Кременчуг)
    "Злагода-Олимп" г. Днепропетровск - "УАБД НБУ" г. Сумы
    22.11.2013 года СК "Шинник" начало 14.30
    арбитр: Циба Александр (Днепропетровск)
    2 арбитр: Нечипоренко Николай (Кривой Рог)
    судейский наблюдатель Жовтоног Олександр (Днепропетровск)
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Надія, Інтер, Ніка, ІМС, жіночий футзал, Уніспорт, Біличанка, АФУ, комітет жінок, футзал
    Головна » 2013 » Листопад » 22 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 5-го туру.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов