Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 4-го туру. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

10.11.13
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 4-го туру.
4-й тур Чемпіонату України подарував нам бойву нічию у Полтаві, а "Ятрань" завдяки перенесеному матчу наздоганяє лідера.
жіночий футзал, АМФУ, Червоний, міні-футбол, 
женский футзал, чемпионат 13-14, логотип 20 сезону жіночого футзалу
4-й тур Чемпіонату України подарував нам бойву нічию у Полтаві, а "Ятрань" завдяки перенесеному матчу наздоганяє лідера.


НИКА - педуниверситет
Ніка-ПНПУ (Полтава) - Злагода (Дніпропетровськ)
2 листопада у спортивному комплексі педагогічного університету відбулася гра четвертого туру чемпіонаті України з футзалу серед жінок, в якому полтавська «Ніка-ПНПУ» зустрічалася з дніпропетровською «Злагодою-Олімп».
Як влучно зазначив один з глядачів після гри, такі матчі дарують задоволення вболівальників, але відбирають нервові клітини у тренерів команд та футзалісток. На майданчику розігрався справжній футзальний спектакль, який тримав у напрузі до останніх секунд гри.
Зі стартовим свистком арбітра господарки великими силами пішли вперед, на що футзалісти «Злагоди» відповіли пресингом суперниць на всій території ігрового майданчика. На 14 хвилині одна з атак полтавок завершилася влучним ударом Валерії Ермоленко з гострого кута, після якого м'яч вперше в  матчі опинився у сітці воріт дніпрянок. Через три хвилини Таїсія Бабенко подвоїла рахунок. Слід зазначити, що гості за мить до цього могли зрівняти рахунок, однак м'яч після удару Валентини Тараканової прийняла на себе поперечина воріт «Ніки».
На 22 хвилині гості таки досягли свого. Голом відзначилася Наталія Сухорукова. До перерви команди забили ще по разу. Авторами влучних ударів стали Юлія Дударчук та Валентина Тараканова — 3:2.
Після відпочинку рахунок знову збільшився. У складі господарок дубль оформила Ермоленко, а на 60 хвилині переможний, як тоді здавалося, м'яч забила Євгенія Шаповал. Що ж стосується дніпрянок, то їм вдалося пробити оборону полтавок тричі в другому таймі. Хет-трик оформила Тараканова, а ще один м'яч забила Олена Підгорна.
У підсумку 5:5 — бойова нічия в Полтаві.

Олег Дубина, kolo.poltava.ua

НИКА - педуниверситет
Ніка-ПНПУ (Полтава) -Злагода (Дніпропетровськ) - 5:5 (3:2)
Жіночий футзал. 4-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
2 листопада. Полтава. СК "ПДПУ". 60 глядачів

Голи:Ермоленко 14,34, Бабенко 17, Дударчук 43, Шаповал 60 — Сухорукова 22, Тараканова 34,56,70, Підгорна 39
Нереалізований пенальті: Тараканова 59

«Ніка»:
Узол, Шаповал, Бизова, Лясковська (к), Бабенко, Карпенко, Ермоленко, Слисенко, Івасенко, Деркач, Шевела, Гайдук, Дударчук, Мочалова
Тренер – Ягодкін Сергій.
«Злагода»: Усенко, Щербатих, Тараканова, Сумарокова, Сухорукова, Соболєва, Підгорна, Іванова, Хазаченко, Цвях
Тренер – Кудзієва Олена.

Арбітри -Васьковський П. (Київська область), Нечипоренко М. (Кривий Ріг). Спостерігач арбітражу: Воложенко Ю. (Харків)
Фоли:
9(2) - 10(6)
Попередження:Шаповал 55, Бабенко 57 — Соболева 33
Вилучення: немає

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал



Надія-ДЮСШ ГребінкаФКЛ ИНтер Луганск
Надія-ДЮСШ (Гребінка) - ФКЛ Інтер (Луганськ)
Гра 4 тура, як і всі мабуть ігри (майбутні та попередні) виявилася не простою для нашої команди. Обидві команди "Надія" та "Інтер" в попередніх турах не здобули ще жодного залікового очка і прагнули це змінити. Наша команда намагалася налагодити свою гру перш за все в організації та командній дисипліні. І це ніби-то принисло результат ,два швидких голи на 7 та 9 хвилині: забили Говор Олександра та Соломаха Вікторія. Але лише трішки заспокоїлися і тут же пропустили таких же 2 швидких голи на 11 та 15 хв. А далі гра була як то кажуть , як на "качелі" . В першому таймі багато не використаних моментів як з однієї так і з ішншої сторони. І все ж на 25 хв. Шевченко Юля виводить "Надію" вперед , але знову рахунок не вдалося втримати і на останній хв. першого тайму "Інтер" зрівнює результат 3:3. На протязі 22хв. другого тайму ніяка з команд не змогла вразити ворота суперників , хоча "Надія" вже більше володіла ініціативою ніж в першому таймі і моментів було створено ще більше.І от нарешті 57 хв. Гол-Балан Ірина, але 58хв. штрафний удар рикошет від тієїж  Балан Ірини і гол 4:4. Для вболівальників гра виявилася дуже цікавою , адже напруга тримала їх до уінця гри. А розвязка наступила в останні 5 хв. Свої голи забили Шевченко Юля-69хв, Бара Богдана-64хв, Заріька Аліса-70хв. Можливо сказалася коротка лава запасних у команди "Інтер".Отже перша перемога команди "Надія" - 7:4 ! Вітаємо команду!!!
по матеріалам сайту, fc-nadiya.at.ua

Надія-ДЮСШ ГребінкаФКЛ ИНтер Луганск
Надія-ДЮСШ (Гребінка) - ФКЛ Інтер (Луганськ) - 7:4 (3:3)
Жіночий футзал. 4-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
2 листопада. Гребінка. СК "Локомотив". 150 глядачів

Голи: Говор 7, Соломаха 9, Шевченко 25,26,67, Бара 67, Заріцька 70 - Пігільова 11,15,58, Синчищева О. 35

«Надія ДЮСШ»:
Гуртовенко А, Шевченко Ю,Бара Б,Канівець Ю, Згура Д, Соломаха В, Заріцька А, Говор О, Цвіткова А, Балан І, Карпенко А, Сухан М, Чебаник М
Тренер – Жила Володимир

«ФКЛ Інтер»:
Тиміловська Т,Сенчищева О, Сенчищева А, Бічуй І, Таратухіна Г, Пігільова А.
Тренер – Бєльцов Сергій


Арбітри -Бабушкін Ю., Дудка Д. (обидва - Київська область). Спостерігач арбітражуСамохін В. (Київська область)
Фоли:
7(4) - 4(3)
Попередження: немає
Вилучення: немає

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал



Кристал ХерсонЯтрань-Уманьфермаш УДПУ
Кристал (Херсон) - Ятрань-УДПУ Басиз (Умань)- 1:8 (0:3)
Жіночий футзал. 4-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
2 листопада. Херсон. СК "ДЮСШ-5". 75 глядачів

Голи: Вольська 51 - Романів 6,52, Аілінкій 49, Скориніна 28,55,56, Волонтир 14, Боярова 63

«Кристал»: Шум - Чистякова, Несіна, Вольська, Пономаренко, Торунда, Рзаєва, Базан, Полюх, Колесник
Тренер – Левченко Олексій.

«Ятрань»:
Цикаленко - Боярова, Романів, Аілінкій, Скориніна, Сукач, Волонтир, Матвієнко
Тренер – Пею Володимир


Арбітри-Максименко О. (Миколаїв), Ткач О. (Одеса). Спостерігач арбітражу: Біляєв В. (Запоріжжя)
Фоли:
7(5) - 6(2)
Попередження: Колесник 26,35 - Волонтир 68
Вилучення: Колесник 35


Ятрань-Уманьфермаш УДПУНадія-ДЮСШ Гребінка
Ятрань-УДПУ Басиз (Умань) - Надія-ДЮСШ (Гребінка)
Легкого життя в матчі проти команди з Гребінки я не прогнозував, але на перемогу від господарів поля очікував. Так власне і сталося - "Ятрань-Базис-УДПУ" перемогу таки здобула, але нервових клітин свого тренера при цьому знищила чимало.
Дебют зустрічі був за господарями. Вони були активнішими. І логічним став гол на 5-й хвилині. Він став результатом награної комбінації - Олександра Романів відпасувала на неприкриту Анастасію Скориніну, яка пробила точно.
Але господарям розвинути успіх швидко не судилося. Гості гру вирівняли. І теж мали гарні нагоди для взяття воріт. Але переграти Цикаленко їм не вдавалося. Як і господарі не могли переграти голкіпера "Надії". Чого варті два виходи один на один Наталії Волонтир, які Сапон ліквідувала. Але на 18-й хвилині і вона була безсила. І знову господарі вдало реалізували стандартне положення. Тепер це був кутовий. І знову спрацювала пара Романів-Скориніна. Олександра відпасувала а Анастасія ювелірно точно пробила.
Другий тайм розпочався за сценарієм першого. Початок - за господарями. Але гості гру вирівнюють. Знову доволі швидкий гол господарів. Причому вийшов він дуже гарним. Після розіграшу на своїй половині послідувала гостра передача на Романів. Вона прийняла мяча і ,не давши йому опуститися на підлогу, перекинала на Волонтир, яка зльоту вколотила його під поперечину!!! Дуже гарно!
Могло здатися, що 3:0 - це вже зроблена гра! Але не так сталося. Спочатку Шевченко гарно пробила метрів з 8 -3:1. А ще за 4 хвилини і Балан пробила не гірше -3:2. А ви чудово розумієте - один мяч в міні-футболі не є гарантом спокійного життя. Тим паче. що часу ще було достатньо.
В подальшому точилася рівна гра. Забити могли обидві команди. На 59-й хвилині Боярова не влучила в ворота з метра. На 62-й хвилині вже господарі ледь не пропустили - врятувала Цикаленко, кинувшись в ноги суперниці. тут же могли в протилежні ворота забити Аілінкий... Коротко кажучи - рахунок так більше і не змінився. А це означає, що третю перемогу в чотирьох стартових турах здобули футболістки Уманського району. І тим самим піднялися на друге місце в турнірній таблиці - вперше в своїй історії. Розумію, що це, скоріше, на певний час. Але всеодно - приємно.
Попереду в нашої команди - випробування грандами українського жіночого міні-футбола. Запрошує вас вже наступної неділі на матч проти "Біличанки"
Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua

Ятрань-Уманьфермаш УДПУНадія-ДЮСШ Гребінка
Ятрань-УДПУ Басиз (Умань) - Надія-ДЮСШ (Гребінка) - 3:2 (2:0)
Жіночий футзал. Перенесений матч 3-го туру
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.

09 листопада. Умань. СК "УДПУ". 50 глядачів

Голи: Скориніна 5,18, Волонтир 44 - Шевченко 51, Балан 55

"Ятрань-Базис-УДПУ": Цикаленко - Скориніна, Волонтир, Боярова, Романів - Зуєва, Аілінкий, Сукач, Матвієнко, Проценко
Тренер – Пею Володимир
"Надія"
: Сапон, Шевченко, Бара, Соломаха, Заріцка, Карпенко, Балан, Гуртовенко, Згура, Цвіткова, Черненко

Тренер – Жила Володимир

Арбітри -Омельченко Олег (Київ), Стопа Роман (Київ) Спостерігач арбітражу: Зубко Микола (Черкаси)
Фоли: 5(4) - 6(5)
Попередження: - немає
Вилучення: - немає

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал




Жіночий футзал. Вища ліга. Турнірне становище
М
КомандаІВНПM
О
1ІМС-Уніспорт Київ
 "ІМС-Уніспорт" м.Київ3
30020 - 69
2
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" м.Умань
4
3
0
1
27 - 13
9
3Злагода Днепропетровск
 "Злагода" м.Дніпропетровськ421120 - 117
4
УАБС Сумы "УАБС-НБУ" м .Суми3
2
0
126 - 76
5
НИКА - педуниверситет "Ніка-ПНПУ" м.Полтава3
1
2
0
27 - 7
5
6Беличанка Коцюбинское
 "Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське2
1
104 - 24
7
Надія-ДЮСШ Гребінка "Надія-ДЮСШ" м.Гребінка4
1
0
312 - 213
8
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Інтер" м.Луганськ3
0
0
37 - 29
0

9
Кристал Херсон "Кристал" м.Херсон4
0
0
46 - 530


ТАБЛИЦЯ БОМБАРДИРІВ після 4-го туру /від 10.11.13/
Бомбардири
МісцеФутзалістки  КлубМ'ячі

ЄРМОЛЕНКО Валерія
Ніка-ПНПУ
9

СКОРИНІНА Анастасія
Ятрань-УДПУ-Базис9

ТАРАКАНОВА Валентина
Злагода
9

БОЯРОВА Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис8

КЛІПАЧЕНКО Анастасія
ІМС-Уніспорт
8

ДУДАРЧУК Юлія
Ніка-ПНПУ
7

КІЧІЙ Тетяна
УАБС-НБУ7

ВОЛОНТИР Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис
7


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 3646
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 NovikovSergey • 19:19, 10.11.13
    avatar
    2 NovikovSergey • 22:00, 10.11.13
    Календар ігор всеукраїнських змагань з футзалу серед жіночих команд сезону 2013-2014 років

    09.11.13-23.02.2014 -- Чемпіонат України. Перша ліга. (східна зона, відбірковий етап)
    12-14.11.2013 -- Чемпіонат України. Перша ліга. (центральна зона, 1 відбірковий етап)
    25-28.11.2013 -- Чемпіонат України серед дівчат 1999-2000 р.н. (відбірковий етап)
    22-25.12.2013 -- Чемпіонат України серед дівчат 2001-2002 р.н. (відбірковий етап)
    10-13.01.2014 -- Чемпіонат України серед дівчат 1997-1998 р.н. (1 відбірковий етап)
    24-27.02.2014 -- Чемпіонат України. Перша ліга. (центральна зона, 2 відбірковий етап)
    05-07.03.2014 -- Чемпіонат України серед молодіжних жіночих команд WU-21
    24-27.03.2014 -- Чемпіонат України серед дівчат 1997-1998 р.н. (2 відбірковий етап)
    01-04.04.2014 -- Чемпіонат України. Перша ліга. ФІНАЛ
    15-18.04.2014 -- Чемпіонат України серед молодіжних жіночих команд WU-17
    01-04.05.2014 -- Чемпіонат України серед дівчат 1999-2000 р.н. ФІНАЛ
    08-11.05.2014 -- Чемпіонат України серед молодіжних жіночих команд WU-19
    22-25.05.2013 -- Чемпіонат України серед дівчат 2001-2002 р.н. ФІНАЛ
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ІМС, Ніка, Інтер, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт
    Головна » 2013 » Листопад » 10 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 4-го туру.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов