Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 2-го туру. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

15.10.13
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 2-го туру.
Зміна лідера чемпіонату, центральна битва чемпіонів, протистояння фанатів у Гребінці і голепад у Києві + ВІДЕО
жіночий футзал, АМФУ, Червоний, міні-футбол, 
женский футзал, чемпионат 13-14, логотип 20 сезону жіночого футзалу
Зміна лідера чемпіонату, центральна битва чемпіонів, протистояння фанатів у Гребінці і голепад у Києві + ВІДЕО

Беличанка КоцюбинскоеНИКА - педуниверситет
Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - Ніка-ПНПУ (Полтава)
 Розпочався 2-й тур матчем у Києві, де зустрічалися лідери минуло сезону.
 Про те, що звітний поєдинок буде цікавим і принциповим, годі було й говорити. Дух центрального матчу зародився ще задовго до початку поєдинку. Команди розуміли, що підсумковий рахунок вплине на подальше загострення ситуації у чемпіонаті, але фінальний свисток ще більше сплутав карти в цьому сезоні. А це тільки був ще другий тур...

 Наскільки довго триватиме ця інтрига - покаже час, а поки що охарактеризуємо центральний поєдинок тура, а можливо й першого кола. Особисто від себе хочу подякувати багаточисленній аудиторії, яка, незважаючи на робочий день, завітала на жіночий футзал.
Беличанка КоцюбинскоеНИКА - педуниверситет
Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 1:1 (1:0)
Жіночий футзал. 2-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
11 жовтня. Київ. СК "НПУ-Арена". 300 глядачів

Голи:
Дубицька 20 - Єрмоленко 58
Неріалізований дабл-пенальті:
Дударчук 70

Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська - Павленко, Поліщук, Ігнатенко, Малишко (к), Шеремет, Личко, Шульга, Прокопенко, Дубицька, Васковець, Мартинюк
Тренер – Колок Володимир.
Ніка-ПНПУ
: Узол,
Івасенко - Шаповал, Гавриш, Лясковська (к), Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Деркач, Дударчук, Мочалова, Підклада
Тренер – Ягодкін Сергій.

Арбітри - Є.Лебідь, В.Скоропад (всі - Київ). Спостерігач арбітражу: В.Фролов (Київ)
Фоли: 11(5) - 9 (5)
Попередження:
Дубицька 49, Шульга 69 - Лясковська 44
Вилучення:
немає

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал


Надія-ДЮСШ ГребінкаУАБС Сумы
Надія ДЮСШ (Гребінка) - УАБС НБУ (Суми)
 Гра виявилася досить складною. Два тайми на майданчику не припинялися постійні зіткнення та силова боротьба. Про що свідчать 4- жовті картки у Сумчан та 1-жовта і 1- червона у наших гравців. Але у цій силовій боротьбі перемогу отримали наші суперники. Перший тайм закінчився 2:1 на користь УАБС-НБУ, а от другий тайм ми явно провалили (допустили дуже багато помилок) за що і поплатилися 5-ма голами. Вони були фізично сильнішими та і контролювати м'яч їм вдавалося трішки краще. Команду із Сум приїхало підтримувати близько 30 фанатів та і з нашої сторони прийшло близько 80 вболівальників, які створили прекрасну ігрову атмосферу на трибунах. Всі гравці як однієї так і іншої команди відмітили, що було дуже приємно грати при такій підтримці!
за матеріалами, fc-nadiya.at.ua

Надія-ДЮСШ ГребінкаУАБС Сумы
Надія ДЮСШ (Гребінка) - УАБС НБУ (Суми) - 1:7 (1:2)
Жіночий футзал. 2-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
12 жовтня. Гребінка. СК "Локомотив". 150 глядачів

Голи:
Говор 31 - Дехтяр 19, Кічій 13,58, Федорова 39,48,57,65

«Надія-ДЮСШ»: Сапон, Сухан - Шевченко, Гуртовенко, Канівець, Згура, Соломаха, Заріцька, Говор(к), Мекшун, Цвіткова, Носова, Балан, Карпенко
Тренер – Жила Володимир.
«УАБС НБУ»: Філісюк, Борщ - Гуринець, Чакір, Дехтяр, Пхенда, Кочура, Кічій, Федорова, Левченко
Тренер – Ткаченко Олександр.

Арбітри - Бурлай М. (Черкаси), Погорілий М. (Черкаси). Спостерігач арбітражу: Ушкань С.(Кривий Ріг)
Фоли: 10 (5) - 7 (4)
Попередження:
Карпенко А 45 - Чакір 29, Дехтяр 51, Левченко 59, Гуринець 44
Вилучення:
Мекшун 56 - немає




Кристал Херсон
Кристал (Херсон) - Злагода-Олімп (Дніпропетровськ)
 У неділю дівчата з жіночої футзальної команди "Кристал" зіграли першій в історії матч чемпіонату України серед команд вищої ліги перед своїми вболівальниками. Суперницями наших дівчат були бронзові призерки попереднього чемпіонату "Злагода-Олімп" з Дніпропетровська. Після нищівної поразки у першому матчі від десятиразових чемпіонок України з Полтави 1:21 деякі спеціялісти, прогнозували поразку з великим рахунком і у другому матчі. Але з перших хвилин наші дівчата виглядали дуже пристойно і не дозволяли суперницям контролювати хід гри, але все ж таки перший м'яч забили дніпропетровські дівчата. За п'ятнадцять хвилин до закінчення першого тайму Юлія Пономаренко зрівняла рахунок у матчі та стала нашим кращим бомбардиром у вищому дебютному сезоні. У першому таймі чудово відіграла наш воротар Юлія Шум, яка ліквідували всі загрози нашим воротам, перший тайм нічия 1:1. У другій половині гри досвідчені гості довели свою перевагу, і нашим дівчатам шість разів довелося починати з центра поля. У підсумку поразка 1:7 і тепер наша команда буде готуватися до наступного матчу, який зіграє у Сумах проти місцевої команди.
за матеріалами "ВТВ плюс" Херсон

Кристал Херсон
Кристал (Херсон) - Злагода-Олімп (Дніпропетровськ) - 1:7 (1:1)
Жіночий футзал. 2-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
13 жовтня. Херсон. СК "ДЮСШ 5". 100 глядачів

Голи:
Пономаренко 30 - Сумарокова 18, Тараканова 37,39,55,68, Соболєва 66, Козаченко 60
Неріалізований дабл-пенальті: Козаченко 35

Кристал:
Шум - Чистякова, Несіна, Вольська, Торунда, Рзаєва, Сидоренко, Пономаренко, Телиця, Пермінова
Тренер – Левченко Олексій.
Злагода-Олімп :
Сумарокова - Щербатих, Соболєва, Тараканова, Сухорукова, Аслаханова, Теплая, Іванова, Підгорна, Козаченко
Тренер – Кудзієва Олена.


Арбітри - Черноусов С.(Херсон), Максименко О. (Миколаїв). Спостерігач арбітражу: Жовтоног О.  (Дніпро-к)
Фоли: 9 (6) - 7 (4)
Попередження:
Рзаєва 8, Шум 35 - Тараканова 50
Вилучення:
немає




ІМС-Уніспорт КиївЯтрань-Уманьфермаш УДПУ
ІМС-Уніспорт (Київ) - Ятрань-УДПУ Басиз (Умань)
В другому турі чемпіонату України в вищій футзальній лізі серед жінок столичний клуб «ІМС-Уніспорт» на домашньому полі приймав футзалісток уманської команди «Ятрань-УДПУ Базис». Матч виявився доволі результативним.
Вже с перших хвилин запал київських футзалісток перетворився в забитий гол. Помилка уманчанок в атаці призвела до втрати м’яча та розвитку швидкої контратаки гравців «ІМС-Уніспорт» – перший удар голкіперу «Ятрань-УДПУ Базис» вдалося відбити, однак на добиванні столична футзалістка виявилася спритнішою і рахунок відкрито. В середині першого тайму київським футзалісткам вдалося подвоїти свою перевагу, однак вже через хвилину гості відіграли один м’яч. До кінця першого тайму гравцям «ІМС-Уніспорт» вдалося забити ще один гол і встановити остаточний рахунок першої половини зустрічі – 3:1. Слід відзначити, що гра проходила у досить жорсткій боротьбі. Ще в першому таймі футзалістки київської команди отримали дві жовтих картки, стільки ж вони записали в свій пасив і в другій половині зустрічі, тоді як команда суперників отримала лише одне попередження.
Початок другого тайму, як і вся друга половина зустрічі, був за гравцями команди «ІМС-Уніспорт» і вони швидко довели свою перевагу до трьох забитих голів. Гості не здавалися і до останнього намагалися нав’язати господарям боротьбу. Однак, бажання виграти у першому домашньому матчі сезону допомогло столичним футзалісткам здобути впевнену перемогу. Остаточний рахунок зустрічі – 7:4 на користь команди «ІМС-Уніспорт». Як підсумок не впевненої гри уманчанок став не реалізований дабл-пенальті на 67 хвилині гри. Київська команда здобула другу поспіль перемогу в чемпіонаті та разом з командою «Злагода-Олімп» з Дніпропетровська очолює турнірну таблицю.         
****
Другий тур для футзалісток «Ятрань-УДПУ-Базис» став справжнім випробуванням. У Києві на уманчанок чекав дебютант чемпіонату, «ІМС-Уніспорт». Столичний клуб впевнено увійшов у чемпіонат, здобувши на старті перемогу. А в другому турі киянки нав’язали серйозну боротьбу уманському колективу й у підсумку здобули переконливу перемогу з рахунком 7 : 4. Цей успіх дозволив «ІМСу» вийти на першу сходинку в чемпіонаті.
«Ятрань-УДПУ-Базис» з трьома очками також продовжує перебувати у верхній частині турнірної таблиці. Варто відзначити лідерку уманчанок Наталію Боярову, котра з сімома м’ячами посідає першу сходинку в списку бомбардирів першості.
«Однозначно нам дошкуляє, що ми пізно зайшли до зали. Адже маємо бажання достойно дограти першу лігу з футболу. Там ми пробилися до фінальної четвірки. І хочемо оптимістично там фінішувати. А відтак ще дається взнаки різниця між футболом і міні-футболом. Але ми свідомо на це пішли. До того ж, покищо не грали у нас Музика і вірменка Арміне Хачатрян. Ці технічні і швидкі футболістки нам неабияк допоможуть. Можливо і сьогодні був би інший результат, якби вони були в строю. Але, що є, те є. Рахунок – на табло. Будемо працювати», – зазначив Володимир Пею, головний тренер «Ятрань-УДПУ-Базис» сайту umanfootball.com.ua.
Наступний матч уманчанки проведуть 25-27-го жовтня. В гості до зали УДПУ завітає «Надія-ДЮСШ» з Гребінки.

ІМС-Уніспорт КиївЯтрань-Уманьфермаш УДПУ
ІМС-Уніспорт (Київ) - Ятрань-УДПУ Басиз (Умань) - 7:4 (3:1)
Жіночий футзал. 2-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
11 жовтня. Київ. СК "
НУФВіС". 100 глядачів

Голи:
Кліпаченко 38,48,55, Пушенко 4,27, Папенко 17
, автогол Сукач 60 - Скориніна 57,66, Боярова 18,46
Неріалізований дабл-пенальті: Романів 67

Арбітри
-Кондратьєв Ю.(Київ), Бабушкін Ю.(Київ). Спостерігач арбітражу: Конюхов С.(Київ)

Фоли: 4 (3) - 11 (6)
Попередження:
Сергієнко 11, Папенко 16, Холод 42, Давиденко 44 - Романів 63
Вилучення:
немає


ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал
ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал



Жіночий футзал. Вища ліга. Турнірне становище
М
КомандаІВНПM
О
1Злагода Днепропетровск
 "Злагода-Олімп" м.Дніпропетровськ220014 - 36
2ІМС-Уніспорт Київ
 "ІМС-Уніспорт" м.Київ220010 - 66
3
НИКА - педуниверситет "Ніка-ПНПУ" м.Полтава2
1
1
0
22 - 2
4
4
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" м.Умань
2
1
0
1
16 - 10
3
5
УАБС Сумы "УАБС-НБУ" м .Суми2
1
0
19 - 43
6Беличанка Коцюбинское
 "Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське1
0
101 - 11
7
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Інтер" м.Луганськ1
0
0
13 - 12
0

8
Надія-ДЮСШ Гребінка "Надія-ДЮСШ" м.Гребінка2
0
0
23 - 140
9
Кристал Херсон "Кристал" м.Херсон2
0
0
22 - 280


ТАБЛИЦЯ БОМБАРДИРІВ після 2-го туру /від 14.10.13/
Бомбардири
МісцеФутзалістки  КлубМ'ячі

ЄРМОЛЕНКО Валерія
Ніка-ПНПУ
7

БОЯРОВА Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис7

ТАРАКАНОВА Валентина
Злагода-Олімп
6

ДУДАРЧУК Юлія
Ніка-ПНПУ
6

ВОЛОНТИР Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис
5
повна таблиця>>




Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 3932
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 3
    avatar
    1 Агент • 17:05, 16.10.13
    Посмотрел фрагменты игры в Херсоне. И это называется зал команды высшей лиги???
    avatar
    2 Агенту • 21:45, 16.10.13
    Уважаемый Агент, зал в Херсоне самых что не есть стандартных размеров для футзалу. В высшей лиге есть и были залы и похуже.
    avatar
    3 Агент • 11:48, 17.10.13
    А при чем здесь размеры площадки? Я говорю о том, как на фоне дыры в стене дает интервью человек. Стены этого с позволения сказать спортивного сооружения напоминают сталинградский Дом Павлова. Неужели для высшей лиги нельзя было хотя бы стены покрасить. Хотя помню, в каком состоянии был стадион "Кристалл", когда там проводилась зона Спартакиады Украины. Я так понимаю, не до спорта сейчас в Херсоне. Но то, что возродилась футбольная команда - факт отрадный!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ІМС, Ніка, Інтер, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт
    Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 2-го туру.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов