Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 1-го туру. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

08.10.13
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 1-го туру.
Злагода -7, Ятрань -12, Ніка -21, хто більше? На вихідних стартував новий сезон у жіночому футзалі, вища ліга + ВІДЕО
жіночий футзал, АМФУ, Червоний, міні-футбол, женский футзал, чемпионат 13-14, логотип 20 сезону жіночого футзалу
Злагода -7, Ятрань -12, Ніка -21, хто більше? На вихідних стартував новий сезон у жіночому футзалі, вища ліга + ВІДЕО


НИКА - педуниверситетКристал Херсон
Ніка-ПНПУ (Полтава) - Кристал (Херсон)

  5 жовтня у спортивному комплексі педагогічного університету полтавська "Ніка" розпочала новий, 20-й чемпіонат України матчем з новачком Вищої ліги херсонським "Кристалом". Несподіванки не сталося, однак підсумковий рахунок гри по-справжньому вразив вболівальників обох команд.
   В першому таймі гості довгий час чинили запеклий опір срібним призеркам минулорічного чемпіонату. Футзалістки "Кристалу" навіть мали можливість повести в рахунку, однак Юлія Пономаренко у ближньому бою не змогла переграти голкіпера "Ніки" Тетяну Узол. За кілька хвилин до цього поперечина воріт врятувала полтавок після удару Інни Честякової.
 Після 5-ї хвилини гри господарки на повну включили свій атакуючий механізм, і перший в грі забитий м'яч став лише питанням часу. Його автором стала Юлія Дударчук, яка сильним ударом метрів з шести влучно пробила у верхній кут воріт суперниць. Далі більше. 2:0...4:0...5:0. На перерву команди пішли за переваги полтавок у сім м'ячів.
 Після перепочинку ситуація для футзалісток "Кристалу" не покращилася, а навіть навпаки. Лише за рахунку 0:14 їм вдалося забити, як виявилося, м'яч престижу. Його автором стала Юлія Пономаренко.
 У підсумку матч закінчився з екзотичним для футзалу рахунком 21:1. Гекса-трик (шість забитих м'ячів - прим. автора) оформили Валерія Ярмоленко та Юлія Дударчук.
 - Нам сьогодні протистояла команда, яку добре спонсорують , - розповідає Сергій Ягодкін, тренер "Ніки". - Але окрім грошей повинен бути досвід виступів на найвищому рівні. Потрібно не миттєво йти у вищий дивізіон, а бодай кілька сезонів пограти на нижчому рівні, і тоді буде результат.
Олег Дубина, olegda.pp.net.ua

НИКА - педуниверситет
Кристал Херсон
Ніка-ПНПУ (Полтава) - Кристал (Херсон) - 21:1 (7:0)
Жіночий футзал. 1-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
5 жовтня. Полтава. СК "ПНПУ". 50 глядачів

Голи:
Дударчук 9, 26, 44, 45, 52, 70, Єрмоленко 17, 29, 35, 39, 52, 53, Шаповал 21, 40, Гавриш 49, 65, Бабенко 43, 47, Деркач 62, Торунда 27, автогол, Пермінова 66, автогол - Пономаренко 51
Неріалізований дабл-пенальті:
Бабенко 49, Мочалова 55

Ніка-ПНПУ: Узол, Шаповал, Гавриш, Павлусенко, Лясковська (к), Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Івасенко, Деркач, Шевела, Дударчук, Мочалова
Кристал: Шум, Чистякова (к), Несіна, Вольська, Торунда, Рзаєва, Сидоренко, Пономеренко, Телиця, Пермінова

Арбітри - В.Пономаренко, Д.Чумак (всі - Харків). Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)
Фоли: 3 (2) - 13 (6)
Попередження:
немає - Несіна 26, Торунда 34
Вилучення:
немає

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал


Надія-ДЮСШ Гребінка
Злагода-Олімп (Дніпропетровськ) - Надія ДЮСШ (Гребінка)
*рус
Стартовал очередной, 20-й, чемпионат Украины, который обещает быть интересным. Приятно отметить, что в отличие от мужского футзала в женском высшем дивизионе состав участников с каждым годом растет. В новом сезоне комплект медалей разыграют девять команд. К семи коллективам предыдущего чемпионата добавились еще два. Как раз с одним из них и предстояло сыграть в дебютном туре днепропетровской «Злагоде». В гости к бронзовому призеру 2012-2013 гг. приехала «Надежда-ДЮСШ» из Гребенки Полтавской области. Матч должен был ответить на целый ряд интересных вопросов. Насколько на игре «Злагоды» отразится ротация в составе, и какова сила команды «Надежда-ДЮСШ», вернувшейся в элиту после четырехлетнего перерыва.
 В первые пять минут соперники повели, что называется разведку боем. Каждая из команд стремилась первой огорчить оппонента. Хозяйки площадки старались наладить свою игру. В летнее межсезонье днепрянок покинули Виктория Сагайдачная, Надежда Заплава, Екатерина Литвин и Анастасия Клипаченко. На длительное время выбыла из строя лидер команды «Злагода» Ксения Гриценко, которой предстоит непростая операция на коленных связках. В настоящий момент вливаются в коллектив Елена Подгорная, Анастасия Щербатых, Кристина Козаченко и Ксения Черная. Стартовая пятерка днепропетровчанок выглядела таким образом: Сумарокова, Соболева, Тараканова, Сухорукова, Козаченко. Создав ряд голевых моментов на 8-й минуте «Злагода» наиграла и на дебютный гол. Комбинацию партнеров по команде точным ударом завершила Кристина Козаченко. В роли разыгрывающего игрока хорошо проявила себя опытная Наталья Сухорукова, которая регулярно выводила более молодых футзалисток на ударную позицию. И голы не заставили себя долго ждать Валентина Тараканова и Елена Подгорная к 15-й минуте сделали преимущество комфортным – 3:0. В первой половине девчонки из Гребенки неоднократно били по воротам соперника, самым точным оказался удар в исполнении Александры Говор на 31-й минуте.
 После забитого мяча перед самым перерывом, казалось, что после отдыха гости смогут навязать борьбу более титулованной команде. Так оно и было на протяжении восьми минут с момента возобновления игры. А затем был штрафной за фол на Таракановой. Валентина не стала бить по воротам сама, а сделала идеальный пас на многолетнего капитана команды Веру Соболеву, которая в свою очередь в касание оправила мяч под перекладину. Преимущество «Злагоды» стало очевидным и подопечные Елены Кудзиевой провели еще два гола. А на 59-й минуте Дарья Сумарокова не удержала мяч в руках, реагируя на дальний удар Юлии Шевченко. И все-таки последний гол в активе днепрянок. Передача Сухоруковой и Козаченко с близкого расстояния ставит победную точку – 7:2. В следующий уик-энд на этот раз на выезде «Злагода» проверит на прочночть еще одного дебютанта высшей лиги херсонский «Кристалл».
Руслан Литвиненко, futsal.dp.ua

Коментар головного тренера "Надії" Володимира Жили
: Не всім гравцям нашої команди вдалося справитися з хвилюванням на майданчику під час гри і це в великй мірі відобразилося на результаті. Та все ж всі виходили з бажанням грати. Вдалося відкрити рахунок і забитим м'ячам. Злагода відразу нав'язала свою гру і намагалася контролювати її до кінця, це доволі успішно виконувала перша четвірка. А от коли на майданчику з'являлася друга четвірка то вже Надія мала невелику перевагу і контролювала хід гри. Що ж будемо тримати удар і старатися прогресувати.

Надія-ДЮСШ Гребінка
Злагода-Олімп (Дніпропетровськ) - Надія ДЮСШ (Гребінка) - 7:2 (3:1)
Жіночий футзал. 1-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
6 жовтня. Дніпропетровськ. СК "Шиннік". 50 глядачів

Голи:
Козаченко 8, 66, Тараканова 10, 48, Подгорная 15, 50, Соболева 43 – Говор 31, Шевченко 59.

«Злагода»: Сумарокова, Соболєва (к), Підгорна, Щербатих, Тараканова, Сухорукова, Аслаханова, Тепла, Косенко, Рябокуль, Іванова, Козаченко, Черна.
Тренер – Кудзієва Олена.
«Надія-ДЮСШ»:
Чебаник, Канівець, Носова, Говор, Зарицька, Шевченко, Соломаха, Черненко, Цветкова, Згура, Гуртовенко, Бара, Сухан.
Тренер – Жила Володимир.


Арбітри - Кухар О., Нечипуренко М. (всі - Кривий Ріг). Спостерігач арбітражу: Жовтоног О. (Дніпропетровськ)
Фоли: 3 (1) - 8 (5)
Попередження:
Соболєва 22 - Зарицька 45
Вилучення:
немає




Ятрань-Уманьфермаш УДПУ  ФКЛ ИНтер Луганск
Ятрань-УДПУ Басиз (Умань) - ФКЛ Інтер (Луганськ)
  Ще не завершився сезон у жіночому футболі, в якому жіноча команда з Уманського району успішно виступає, як стартував міні-футбол. І втретє стартувала в чемпіонаті України серед команд вищої ліги "Ятрань-УДПУ-Базис". Баталії на футбольних полях Уманського району, що саме досягають кульмінації, позбавили багатьох уболівальників можливості відвідати цей матч. Але, впевнений, уболівальник із часом традиційно на зиму віддасть перевагу міні-футболу.
  З перших хвилин перевага наших спортсменок була більш ніж переконливою. І хоча 12 хвилин мяч не влітав у ворота суперника, сумнівів в підсумковому результаті не було. А потім посипалося мов з рогу достатку. За шість хвилин Боярова оформила хет-трик. А між її голами відкрила лік своїм мячам і Наталія Волонтир, яка повернулася до нашої команди (свого часу Наталія добросовісно приносила користь нашій команді три роки в футбольній вищій лізі) із розформованого черкаського "ІМС".
  Після цього наші футболістки дещо розслабилися. І протягом хвилини двічі були за це покарані. Але тут же Скориніна за ту ж хвелину повернула гостям борг у два мячі. Загалом на переву пішли за рахунку 8:2. Цікаво було пуслухати між таймами луганського спеціаліста, який своїм дівчатам вказував, що суперник у них сьогодні "нікакая команда". Напевне, щоб отримати титул "какой" команди від данного спеціаліста, потрібно до перерви його команді набивати два десятки мячів. Не здивуюся, якщо полтавчанки або "Біличанка" так і вчинять. Зато мені важко по матчу з таким суперником, як сьогодні, судити про те яка команда насправді у нас. Можна пару хвилин порадіти вдалому результату і забути. Щоб в наступних матчах вже по спражньому поборотися з пристойним суперником.
 В другому тамі було актуальним питання лише щодо підсумкового рахунку. Ну і цікаво, що одночасно дві Наталії зі складу "Ятрань-УДПУ-Базис" забили відразу по ПЯТЬ мячів в одному матчі. З чим і вітаю наш колектив! Є стриманий оптимізм щодо нашої команди в цьому сезоні. Вдалося зберегти склад. Ще і підсилитися. Дві гравчині з Черкас однозначно прийшлися до нашого двору (і Волонтир, і Матвієнко). Чекаємо ще на дебют легіонерки з Вірменії. Отож приходьте на ігри наших дівчат - не пожалкуєте!!!
Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua

Ятрань-Уманьфермаш УДПУФКЛ ИНтер Луганск
Ятрань-УДПУ Басиз (Умань) - ФКЛ Інтер (Луганськ) - 12:3 (8:2)
Жіночий футзал. 1-й тур
чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
6 жовтня. Умань. СК "УДПУ". 50 глядачів

Голи:
Боярова 12,14,18, 35,53, Волонтир 17,34, 38, 51, 70, Скориніна 24,25 - Сенчищева О. 21,22, Жестовська 40

Ятрань-УДПУ-Базис: Цикаленко - Романів, Скориніна, Волонтир, Боярова - Матвієнко, Сукач, Зуєва, Проценко, Циганенко
Тренер – Пею Володимир.
ФКЛ "Інтер" :
Тимоловська - Жестовська, Сенчищева О., Сенчищева А., Бічуй, Таратухіна, Виниченко
Тренер – Бєльцов Сергій.


Арбітри - Ночовний О. (Київ), Васьківський П. (Бровари). Спостерігач арбітражу: Гроховецький С (Київ)
Фоли: 8 (4) - 10 (4)
Попередження:
немає - Бічуй 25
Вилучення:
немає


ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал
відео скоро

УАБС СумыІМС-Уніспорт Київ
УАБС НБУ (СУми) - ІМС-Уніспорт (Київ)
Команда « УАБС » поступилася в першому турі чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд киянкам з « ІМС-Уніспорт ».
Рахунок відкрили киянки на 34-й хвилині, через хвилину сумчанки його зрівняли. У другому таймі всього за три хвилини до кінця матчу « ІМС-Уніспорт» знову вийшов вперед, тепер остаточно – 2:3.

УАБС СумыІМС-Уніспорт Київ
УАБС НБУ (Суми) - ІМС-Уніспорт (Київ) - 2:3 (1:1)
Жіночий футзал. 1-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
5 жовтня. Суми. СК "УАБС". 200 глядачів

Голи:
Чакір 35,63 - Сергієнко 68, Кліпаченко 34, Дичко 45

Арбітри -Кравченко І., Попов В. (всі - Суми). Спостерігач арбітражу: Ігумнов О. (Суми)
Фоли: 4 (3) - 11 (6)
Попередження:
немає
Вилучення:
немає

репортаж про матч у кінці випуску (з 6:33 хв.)
ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, жіночий футзал, Уніспорт, ЧУ 13/14, Вища ліга, Кристал, мини-футбол, футзал



Жіночий футзал. Вища ліга. Турнірне становище
М
Команда
І
В
Н
П
M

О
1
НИКА - педуниверситет "Ніка-ПНПУ" м.Полтава
1

1

0

0

21 - 1

3

2
Ятрань-Уманьфермаш УДПУ "Ятрань-УДПУ-Базис" м.Умань

1

1

0

0

12 - 3

3

3Злагода Днепропетровск
 "Злагода-Олімп" м.Дніпропетровськ
1
1
0
0
7 - 2
3
4ІМС-Уніспорт Київ
 "ІМС-Уніспорт" м.Київ
1
1
0
0
3 - 2
3
5Беличанка 
Коцюбинское
 "Біличанка НПУ" смт.Коцюбинське
0

0

0
0
0 - 0
0
6
УАБС Сумы "УАБС-НБУ"м .Суми
1

0

0

1
2 - 3
0

7
Надія-ДЮСШ Гребінка "Надія-ДЮСШ" м.Гребінка
1

0

0

1
2 - 7
0
8
ФКЛ ИНтер Луганск "ФКЛ-Інтер" м.Луганськ
1

0

0

1
3 - 12

0

9
Кристал Херсон "Кристал" м.Херсон
1

0

0

1
1 - 21
0


ТАБЛИЦЯ БОМБАРДИРІВ після 1-го туру /від 06.10.13/
Бомбардири
МісцеФутзалістки  КлубМ'ячі

ЄРМОЛЕНКО Валерія
Ніка-ПНПУ
6

ДУДАРЧУК Юлія
Ніка-ПНПУ
6

ВОЛОНТИР Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис
5

БОЯРОВА Наталя
Ятрань-УДПУ-Базис5
повна таблиця>>




Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 4409
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 11
    avatar
    1 Гость • 22:00, 09.10.13
    Это все хорошо,но почему один из центральных матчей проводится в пятницу ( 11 октября) ?????? Наверное,чтобы поменьше незаангажированных зрителей видели как лидер украинского футзала "выигрывает" у одного из главных соперников чемпионата???? И не надо рассказывать о проблемах с площадкой на субботу или воскресенье.После того,как уже года два, есть команды,которые создают реальную конкуренцию " ГЛАВНОМУ" клубу страны мы не можем посетить игры чемпионата,т.к. они проходят в БУДНИЙ день!!!!!! И в отчетах читаем,что ни один из клубов не может дорасти до уровня "БЕличанки". Парадокс,не правда ли?
    avatar
    2 Лама • 22:24, 09.10.13
    Гость, вы что, переели белинов!? Беличанка, за мою память, первый раз играет в пятницу! То наверное действительно на это есть причины!? И на матчи всё время ходили все кому нужно и угодно! И на этот матч прийдут те кому нужно - пятница не понедельник и не среда.
    avatar
    3 Вано • 22:34, 09.10.13
    "Гостям" не ймется опять. Не к чему придраться так уже придрались к дню матча. Лишь бы что-то плохое написать в сторону "Беличанки". А другие команды спросите в пятницу не играют? Или тоже прячутся? А ко всему посмотрите календари прошлых лет и увидите (если захотите), что "Беличанка" всегда принимала домашние матчи по субботам!!! Зачем чушь писать?
    avatar
    4 Гость • 23:14, 09.10.13
    Время игры 14.30??????????? На игры ходят безработные фанаты!!!!!!!!!!!!!
    avatar
    5 Сергей • 23:35, 09.10.13
    Гость, не злитесь! Еще впереди много супер матчей для вас. Униспорт-Ника, Униспорт-Злагода, Беличанка-Униспорт, Униспорт-Беличанка, Беличанка-Злагода - если это конечно для вас стоящие матчи.
    А по поводу безработных фанатов, то таких даже в других командах нет... А кто безработный фанат - специально для вас фото сделаю!
    avatar
    6 Гость • 23:38, 09.10.13
    Фото повешу на стеночку в рамочку.)))))))) И буду восхищаться их преданностью...
    avatar
    7 Сергей • 23:41, 09.10.13
    Я имел ввиду людей, которые придут на матч... И мы подпишем, что вы их обозвали "безработные фанаты". Постарайтесь и придите и не упрекайте. Если вы знаете, то Униспорт Киев принимает всегда по пятницам, если это вам интересно!
    avatar
    8 Сережа (Луганск) • 09:50, 10.10.13
    Ребята, на самом деле поднята большая проблема о популяризации женского футзала. В Луганске "Интер" все свои доашние поединки проводит в пятницу. Создается впечатление, что команду умышленно прячут от зрителей. Игры начинают в 12 часов, когда рабочий день в разгаре. Хотя, можно было бы по пятницам играть в 18 или 19 часов. Лучше всего в выходные играть. Год назад общался с директором СК "Старт", он сказал, что время всегда можно найти. Сам он раньше работал в женском футболе. Был администратором и начальником команд "Юниса" (Луганск) и "Спартак" (Киев). Словом, человек женского футбола.
    Но физрук, считающий себя тренером "Интера" просит матчи ставить на пятницу, чтобы народу меньше ходило и видело его позор. Как, в таком случае, можно команде рассчитывать на поддержку зрителей? И для кого она выступает? А потом мы обсуждаем, что нет интереса к женскому футзалу. Он есть, если условия создать для болельщика.
    avatar
    9 7-Б • 15:06, 10.10.13
    Если вам интересно, то у нас в России 50% всего чемпионата туры играются в пятницу!!! И матчи не хуже ваших ))
    11 октября 2013, Пятница
    Тюмень — п Виктория
    Аврора — п Лагуна-УОР

    18 октября 2013, Пятница
    Лагуна-УОР — п Тюмень
    Виктория — п Снежана-Котельники

    25 октября 2013, Пятница
    Снежана-Котельники — п Лагуна-УОР
    Тюмень — п Аврора
    avatar
    10 NovikovSergey • 22:28, 13.10.13
    Антирекордный дебют в высшей лиге. Репортаж ЖФК "Кристал" :
    avatar
    11 NovikovSergey • 00:02, 28.10.13
    Чемпіонат України з футзалу серед жіночих команд. УАБС - ІМС-Уніспорт - 2:3 . 5.10.13 р. Zachёt TV

    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ІМС, Ніка, Інтер, Надія, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, Уніспорт, жіночий футзал
    Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 1-го туру.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов