Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 13-го туру. / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

07.04.14
Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 13-го туру.
У перенесених матчах 13-го туру лідери чемпіонату синхронно одержали перемоги і продовжують боротьбу за медалі + ВІДЕО

Ятрань-Уманьфермаш УДПУ НИКА - педуниверситет
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський район) - Ніка-ПНПУ (Полтава)

В неділю в спортзалі УДПУ провела свій черговий матч жіноча команда Уманського району. "Ятрань-Базис-УДПУ" не бореться наразі за медалі і з відчутними втратами в складі. Але попри це намагалася чинити спротив фавориткам із Полтави. Чому це так не сподобалося маститому наставникові "Ніки-ПНУ" ?
До звітного матчу господарі підійшли без якихось турнірних завдань (ні вище ні нижче свого нинішнього місця наша команда цього сезону вже не підніметься і не опуститься) і з цілим ворохом проблем. Так була відсутня одна з провідних футболісток Анастасія Скориніна, яка отримала запрошення до національної збірної України і саме в ці дні перебували в її розташуванні. Неймовірна складна ситуація із фінансуванням і по суті виживанням команди. За три місяці поточного року закладених у бюджеті коштів не було виділено ні копійки. Головний тренер команди В.М.Пею весь цей час вишукував слова для підприємців, які перевозили в борг, надавала допомогу агрофірма "Базис" і "Світ меблів" (для участі в зимовому чемпіонаті України) і сам набрався кретидитів. На сьогодні ситуація катострофічна. Але попри все це команда чинила відчайдушний спротив фаворитам з Полтави, які ведуть відчайдушну боротьбі за черговий комплект медалей.
В першому таймі точилася практично рівна боротьба. Зрозуміло, "першим номером" грали полтавчанки. Але наші футболістки організовано захищалися. Цього дня надійно діяла у воротах Олена Цикаленко, яка провела дуже невдалий матч у Гребінці. Та і в контргрі "Ятрань-Базис-УДПУ" мала привабливий вигляд. Я б не сказав, що в кількості створених небезпечних моментів, господарі поступалися маститому супернику. А відтак нічого дивного в тому, що Арміне Хачатрян вже на 4-й хвилині відкрила рахунок, не було. Ще був постріл у поперечину Боярової, нереалізований вихід один на один з воротарем Музики. Але в першому таймі більше не вдалося забити ні гостям ні господарям.
Другий тайм розпочався з двох супермоментів біля воріт полтачанок. Але після удару Романів гостей врятувала воротар, а Музика трішки не встигла замкнути простріл. А ось полтавчанки свій шанс не змарнували. Якщо удар Шаповал прийшовся в штангу, то добити вже не завадив навіть каркас наших воріт. Після цього максимально заведені полтавчанки почали створювати момент за моментом біля воріт Цикаленко. Але раз за разом марнували нагоди. Та тривати так вічно не могло. А відтак логічно за перебігом гри "Ніка-ПНУ" повела в рахунку 1:2. Тут же прикрої помилки припустилася Олена Цикаленко. воротар проводив гарний матч але пустив відвертого "метелика" , не впоравшись з простим ударом з ... чужої половини! 1:3.
Але і це не зломило спротив наших дівчат. Нарешті наші футболістки змогли реалізувати 10-метровий штрафний удар. Так Музика скоротила відставння до одного мяча. Але "не довго музика грала" - наприкінці далася взнаки закоротка лава запасних господарів і гості таки закріпили свою перемогу - 5:2. "Ніка-ПНУ" здобула справедливу але непросту перемогу і продовжує гонитву за медалями. Але прикрий епізод трапився по завершенню матчу. Авторитетний наставник команди гостей не потис руку своєму уманському колезі. За словами В.М.Пею той його звинуватив у "дволичности". Мовляв слова про складний стан "Ятрань-Базис-УДПУ" виявлися неправдою. Цікаво - метр українського жіночого міні-футболу невдоволений тим, що уманчанки як могли так і чинили спротив? Очки і медалі приходть і уходять, але повага здобувається у інший спосіб.
Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський район) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 2:5

Ятрань-Уманьфермаш УДПУ НИКА - педуниверситет
Ятрань-Базис-УДПУ (Уманський район) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 2:5 (1:0)
Матч першого кола - 2:11
Жіночий футзал. 13-й тур
 чемпіонату України-2013/2014, вища ліга. 
06 ківітня. Умань. СК "УДПУ". 50 глядачів

Голи:
Хачатрян 5, Музика 60 -- Бабенко 56, Мочалова 67, Дударчук 38,50,68
Нереалізований дабл-пенальті: Музика 70

Арбітри - Дудка, Васильєв (всі - Київ.обл). Спостерігач арбітражу: В.Самохін (Київ.обл)
Фоли: 9(5) - 10(3)
Попередження:
  немає -- Шаповал 44
Вилучення:
немає


 ФКЛ ИНтер Луганск  Беличанка Коцюбинское
ФКЛ Інтер (Луганськ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське)

Насиченим на події вийшов тиждень для другого складу "Біличанки", які в п'ятницю здобули звання чемпіону Першої Ліги, а вже в суботу у Луганську вийшли на матч перенесеного туру Чемпіонату України у вищому дивізіоні.
Мінімально-оптимальний склад, який повіз з собою наставник "біло-зелених" налічував сім футзалісток. Стартовий відрізок, як і увесь матч, навіть і при такому експериментальному складі, пройшов повністю під диктовку більш іменитого клубу. Перевага логічно втілилася і в голи, яких в цей день біличанки наколотили досхочу. Цікаво, що вже на 33 хвилині граючих спортсменок "Біличанки НПУ" залишилося п'ятеро. Спочатку прикру травму отримала Васковець, а згодом червоне світло, за фол останньої надії, перед собою побачила голкіпер Скрипленко.
Незважаючи на цей момент, гра майже ніяк не змінила свої барви. Коцюбинчанки в п'ять польових продовжили штурмувати ворота господарів і, в підсумку, пропустивши один м'яч, під занавіс поєдинку, зуміли чотирнадцять разів засмутити голкіпера ФКЛ Інтера.
Найбільший доробок внесла юна Марченко Ірина, на рахунку якої чотири влучних постріли. Підтримали її хет-триками ще два гравці - Павленко Олена та Сидоренко Тетяна. Ще по м'ячу забили Личко Каріна, Васковець Марія та Ігнатенко Маріанна - 14:1. 
Свій наступний матч підопічні Володимира Колка проведуть у понеділок, 7 квітня. В спортивному залі "НПУ-Арена" біличанки в матчі-відповіді півфіналу Кубка України зустрінуться з "ІМС Уніспортом".

Інфо, belichanka.com


ФКЛ ИНтер Луганск  Беличанка Коцюбинское
ФКЛ Інтер (Луганськ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:14ФКЛ Інтер (Луганськ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 1:14 (0:6)
Матч першого кола - 1:21
Жіночий футзал. 13-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
05 квітня. Луганськ. СК «Старт-2». 50 глядачів.

Голи: Вакуленко 68 -- авт Кузьмак 1, Марченко 3,5,37,38, Павленко 17,58,67, Личко 29, Сидоренко Т 36,41,55, Ігнатенко 47, Васковець 20

 
ФКЛ Інтер: Сидоренко - Сов'як, Кузьмак, Кравцова, Ярова, Таратухіна, Вакуленко, Меделяєва
Тренер – С. Бєльцов.
Біличанка-НПУ: Скрипленко - Павленко(к), Ігнатенко, Марченко, Сидоренко Т, Личко, Васковець.
Тренер – В. Колок.


Арбітри - Л.Жиронкін, О.Городищенко (всі - Луганськ). Спостерігач арбітражу: І.Ємельянов (Луганськ)
Фоли: 3(1) - 4(2)
Попередження:  немає
Вилучення: немає -- Скрипленко 33



УАБС Сумы Злагода Днепропетровск
УАБС-НБУ (Суми) - Злагода (Дніпропетровськ)
4 квітня 2014 року у Легкоатлетичному манежі УАБС НБУ відбулася чергова відповідальна зустріч Чемпіонату України з футзалу між жіночими командами УАБС НБУ та дніпропетровською "Злагодою". Відразу варто зауважити, що "Злагода" – досить сильна й досвідчена команда, сьогодні у турнірній таблиці вона посідає друге місце. Тому і футболістки, і їхні численні вболівальники налаштовувалися на нелегку, напружену гру. Так воно й сталося.
Ще не встиг коментатор оголосити склад команд, як на другій хвилині першого тайму наша Дар’я Пхенда відкрила рахунок – 1:0. А далі темп то наростав, то трохи спадав, але весь час були цікаві ситуації та гострі моменти. На 32-й хвилині Валентина Тараканова із "Злагоди" зрівняла рахунок – 1:1. А на 32-й хвилині Наталія Сухорукова вивела команду супротивників уперед – 1:2. Незважаючи на палку підтримку вболівальників, особливо вірних нашим дівчатам кадетів, команді УАБС так і не вдалося до кінця тайму забити м’яча.
У другому таймі наша Вікторія Чакір зрівняла рахунок – 2:2. Це додало впевненості нашим футболісткам: здається, у них з’явилося друге дихання. Гра стала динамічнішою, енергійнішою. А як активізувалися вболівальники – зі своїми барабанами, чорними шарфами та безкінечними "кричалками: "Нам потрібна перемога!", "УАБС, УАБС!", "Надо Гол!". Проте й суперники не дрімали, вони часто атакували наші ворота, але вправний воротар УАБС Віра Філісюк неодноразово рятувала свою команду. І раптом на 68-й хвилині матчу Віра Соболєва із "Злагоди" несподівано для всіх, без особливих зусиль проводить м’яч у наші ворота! Склалося враження, що В. Філісюк цей гол просто проґавила. Дуже прикро, але "Злагода" знову вирвалася вперед. В останні хвилини зустрічі наші дівчата старалися, але відігратися їм так і не вдалося… Отже, кінцевий рахунок – 2:3.
Напевне, це був "не наш день", хоча й на нашому паркеті. Щоправда, заради об’єктивності слід сказати, що суперники здавалися більш енергійними й технічними, частіше розігрували цікаві комбінації. А втім, наша команда футболісток на чолі з тренером О.А. Ткаченком, безперечно, все сама проаналізує під час "розбору польотів".
Після закінчення матчу в.о. ректора академії, професор С.М. Козьменко відзначив призами кращим гравців команди: Дар’ю Пхенду (УАБС НБУ) та Ксенію Гриценко ("Злагода").

УАБС Сумы Злагода Днепропетровск
УАБС-НБУ (Суми) - Злагода (Дніпропетровськ) - 2:3УАБС-НБУ (Суми) - Злагода (Дніпропетровськ) - 2:3 (1:2)
Матч першого кола - 3:5
Жіночий футзал. 13-й тур чемпіонату України-2013/2014, вища ліга.
04 квітня. Суми. СК «УАБС». 700 глядачів.

Голи: Пхенда 2, Чакір 59 -- Тараканова 19, Сухорукова 32, Соболєва 68

 
УАБС: Філісюк – Гуринець, Дехтяр, Чакір, Кічій, Пхенда, Качура, Кошлата, Левченко, Скорупська
Тренер – О. Ткаченко.

Злагода:
Усенко К, Сумарокова - Щербатих, Соболєва, Усенко Я., Тараканова, Сухорукова, Іванова, Козаченко, Гриценко
Тренер – О. Кудзієва.


Арбітри - А.Івашина, І.Кравченко (всі - Суми). Спостерігач арбітражу: О.Ігумнов (Суми)
Фоли: 6(4) - 8(3)
Попередження:  немає
Вилучення: немає



ІМС-Уніспорт Київ Кристал Херсон 
ІМС Уніспорт (Київ) - Кристал (Херсон) - 5:0
  технічна поразка

ІМС, Інтер, Ніка, Надія, футзал, женский футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, Уніспорт, futsal


Інфо, belichanka.com


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 2458
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ІМС, Ніка, Інтер, Надія, женский футзал, футзал, комітет жінок, АФУ, Біличанка, Уніспорт
    Головна » 2014 » Квітень » 7 » Жіночий футзал. ЧУ 13/14. Вища Ліга. Підсумки 13-го туру.

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов