Вперше в історії жіночий футзал на сторінках ФФУ / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

29.11.12
Вперше в історії жіночий футзал на сторінках ФФУ
29 листопада 2012 - на офіційному сайті Федерації футболу України вперше з"явилася новина про жіночу збірну з футзалу.
Міні-футбол, Portugal 2012, Mundial, АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, збірна, ФФУ, Володимир КолокЖіночий футзал. Вперше в історії жіночий футзал на сторінках ФФУ.

29 листопада 2012 - на офіційному сайті Федерації футболу України вперше з"явилася новина про жіночу збірну з футзалу.

29.11.2012, 16:15 | Прес-служба ФФУ
Національна жіноча збірна України з футзалу вирушає до Португалії

Осінь 2012 року стала насиченим періодом для міжнародного футзалу. Нещодавно національна чоловіча збірна команда України повернулася з Таїланду, де брала участь у Чемпіонаті світу з футзалу і увійшла до 8-ки найкращих. І ось, на початку грудня 2012 року в Португалії в місті Олівейра-де-Аземейш відбудеться ще один всесвітній футзальний форум − ІІІ експериментальний Чемпіонат світу з футзалу серед жіночих команд.  Вперше до складу учасників цього престижного турніру потрапила і українська жіноча національна команда.  Керівництвом Федерації футболу України було прийнято рішення  відрядити команду для участі у даному турнірі. Цей світовий турнір стане першим серйозним іспитом для нашої молодої команди, адже до цього вона брала участь лише у  товариських турнірах та поєдинках. Організатори змагань включили до складу учасників 10 національних збірних команд. Це команди Бразилії (чинні чемпіонки світу), Іспанії, Португалії, Ірану, України, Росії, Венесуели, Коста-Ріки, Португалії, Японії та Малайзії.

12 жовтня 2012 року в штаб-квартирі Федерації футболу Португалії за участі президента ФФП Педро Діаса відбулася церемонія жеребкування. В результаті наша команда потрапила до групи В, де зустрінеться з командами  Іспанії, Росії, Малайзії та Коста-Ріки.

Підготовка жіночої національної збірної команди України до участі у Чемпіонаті розпочалася ще у вересні 2012 року. Виконком Асоціації міні-футболу (футзалу) України  затвердив тренерський склад команди  (Колок Володимир − головний тренер, Червоний Олександр − тренер, Новіков Сергій − тренер) та доручив  скласти розширений список кандидатів до збірної команди, до якого увійшли 28 спортсменок

За повної всебічної підтримки ФФУ командою було проведено 2 навчально-тренувальні збори, в ході яких тренерський штаб визначив 14 кращих футболісток, які візьмуть участь у Чемпіонаті світу.

Воротарі: Мельничук Ірина (Біличанка-НПУ, Україна), Скрипленко Аліна (Біличанка-НПУ, Україна)
Польові граці: Горобець Аліна (Лагуна-УОР, Російська Федерація), Широка Ірина (Аврора Російська Федерація), Титова Юлія  (Лагуна-УОР, Російська Федерація), Малишко Катерина  (Біличанка-НПУ, Україна), Шеремет Катерина (Біличанка-НПУ, Україна), Прокопенко Анна (Біличанка-НПУ, Україна), Дубицька Ірина  (Біличанка-НПУ, Україна), Павленко Олена (Біличанка-НПУ, Україна), Шаповал Євгенія (Ніка-ПДПУ, Україна), Шульга Анна  (Біличанка-НПУ, Україна), Поліщук Марія  (Біличанка-НПУ, Україна), Ігнатенко Маріанна (Біличанка-НПУ, Україна).

Міні-футбол, Portugal 2012, Mundial, АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, збірна, ФФУ


Категорія: Новини збірної | Переглядів: 5160
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 3
    avatar
    1 MaШа • 06:31, 30.11.12
    А почему половина девочек, из расширенного списка, не проходила сборы???
    avatar
    2 В.В. • 10:01, 30.11.12
    К сожалению состав участников сборов был ограничен из-за финансовых возможностей. Эти сборы в начале года ФФУ не планировались. Будем надеяться, что в следующем году все будет по другому. Сумейте проявить себя в клубах в играх чемпионата высоким уровнем мастерства. Учитесь футзалу! Шанс есть у всех.
    avatar
    3 из Одессы • 23:49, 02.12.12
    Шанс есть у всех игроков Беличанки!)
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Міні-футбол, Portugal 2012, Mundial, АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, збірна, ФФУ
    Головна » 2012 » Листопад » 29 » Вперше в історії жіночий футзал на сторінках ФФУ

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов