Вода ТМ «Причиста» - джерело чемпіонів! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

13.02.14
Вода ТМ «Причиста» - джерело чемпіонів!
Тепер під час та після тренувань дівчата з «Біличанки-НПУ» мають змогу втамувати спрагу водою високої якості з природного джерела «Причиста»
ТМ Причиста, вода, доставка води, партнери, Беличанка, Біличанка, женский футзал, футзал, futsal
Тепер під час та після тренувань дівчата з «Біличанки-НПУ» мають змогу втамувати спрагу водою високої якості з природного джерела «Причиста».

Світ не без добрих людей!

В Україні дуже багато людей, які  активно підтримують спорт. Він і тримається завдяки такій підтримці. Така підтримка спорту вкрай необхідна. 

Колектив «Біличанки-НПУ» також з великою вдячністю приймає таку допомогу.  Партнери клубу з розумінням ставляться до проблем команди і допомагають їх вирішувати.

Нещодавно ми писали про те, як  ГО «Нові обличчя» допомогає розвивати жіночий футзал і пропагувати успіхи  «Біличанки». До речі, зараз ця громадська організація, яку очолює Володимир Карплюк, готує передноворічний сюрприз для команди.
На черзі у нас є декілька повідомлень про нові партнерські стосунки  ФК «Біличанка» з  тими, хто не байдужий до розвитку спорту в Україні, і хто підтримує жіночий футзал.
ТМ Причиста, вода, доставка води, партнери, Беличанка, Біличанка, женский футзал, футзал, futsal
Один із подарунків для команди чемпіонок зробила будівельна компанія «АЗБІ», надрукувавши буклет про історію ФК «Біличанка» з нагоди його 20-річчя. Тепер всі палкі прихильники клубу матимуть змогу отримати такий  буклет у подарунок.

А нещодавно до підримки лідера українського жіночого футзалу долучилася компанія, що представляє торгову марку «Причиста», яка забезпечує поставку води високої якості для спортсменок «Біличанки-НПУ». Представники ТМ «Причиста» вирішили в такий спосіб зробити свій внесок у підтримку спортсменок, що напружено тренуються та своїми спортивними здобутками прославляють нашу Україну. Тепер завжди під час та після тренувань дівчата з «Біличанки-НПУ» мають змогу втамувати спрагу водою високої якості з природного джерела «Причиста» (prichista.com.ua).   

Колектив команди висловлює щиру  вдячність людям з добрим  серцем, які дають можливість йти до своєї мрії.

ТМ Причиста, вода, доставка води, партнери, Беличанка, Біличанка, женский футзал, футзал, futsal  ТМ Причиста, вода, доставка води, партнери, Беличанка, Біличанка, женский футзал, футзал, futsal  ТМ Причиста, вода, доставка води, партнери, Беличанка, Біличанка, женский футзал, футзал, futsal

Інфо, belichanka.com




Категорія: Новини команди | Переглядів: 5340
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: партнери, futsal, вода, Біличанка, женский футзал, футзал, доставка води, ТМ Причиста, Беличанка
    Головна » 2014 » Лютий » 13 » Вода ТМ «Причиста» - джерело чемпіонів!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов