В Коцюбинському розіграли Кубок ЖФК «Біличанка» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

13.06.16
В Коцюбинському розіграли Кубок ЖФК «Біличанка»
ГО «Нові обличчя» та ЖФК «Біличанка» продовжують активну популяризацію спорту та здорового способу життя в Приірпінні + ФОТО
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Коцюбинське
Останнім часом керівництво жіночого футзального клубу «Біличанка» приділяє підвищену увагу до розвитку дитячого футзалу, адже це гарний засіб залучення дітей до здорового способу життя, формування їх духовно, морально та фізично розвиненими, вихованими, орієнтованими на вдосконалення себе та світу навколо них.

Один із заходів направлених саме на це був проведений вчора на оновленому нещодавно спортивному майданчику в ЗОШ №18 у Коцюбинському. Це був ініційований жіночим футзальним клубом «Біличанка» та підтриманий депутатами Коцюбинської селищної ради від партії «Нові обличчя» та головою коцюбинського осередку ГО «Нові обличчя» Сергієм Данішем представницький турнір з футзалу серед жіночих команд на Кубок ЖФК «Біличанка». В турнірі прийняло участь 7 команд. У старшій віковій групі (11 клас і молодші) змагалися місцева «Біличанка», «Удар»(Заворичі) та «Патріот»(Красилівка). А в молодшій групі(9 клас та молодші) квартет учасників склали «ЗОШ- 18»(Коцюбинське), «Хуторянка»(с.Нова Басань, Чернігівщина), «Біличанка» та молодші дівчата з «Патріоту»(Красилівка).
Всі учасники, свого часу, були переможцями та призерами всеукраїнських турнірів. Тому боротьба точилася запекла, але велася коректно. Всі матчі пройшли в дружній атмосфері. Суддівська бригада у складі Мельничук Ірини, Бесідовської Наталії не показала жодної навіть жовтої картки.
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Коцюбинське
Наші коцюбинчанки знову довели, що футзальні традиції в нашому селищі дуже багаті, і що вони гідні цих традицій. В старшій групі кубок вибороли дівчата з «Біличанки», які у фіналі здолали опір «Патріоту» 5:0. В молодшій групі також перемогли біличанки, але нашим юним землячкам перемога далася важче. В матчів з «Хуторянкою» вони лише на останніх хвилинах змогли відігратися і перемогти 6:5, хоча в першому таймі поступалися хуторянкам 1:4. А з дівчатками з Красилівки зіграли внічию 3:3. Але все ж 7 набраних очок стало достатньо для перемоги у турнірі. Друге місце за ними зайняли також наші дівчатка з «ЗОШ -18». Третіми стали «патріотки».
По завершенню турніру оргкомітетом були визначені кращі гравці , які отримали пам’ятні призи та смаколики від меценатів турніру з ГО «Нові обличчя». Депутат Ірпінської міськради Олійник Олексій, селищної ради Хоптинська Тетяна, Ющенко-Корбут Катерина та Даніш Сергій висловили свої привітання та побажання спортсменкам і вручили кубки, дипломи переможцям та призерам, а ще подарунки всім учасникам змагань.
 
А кращими були визнані:
Воротарі - Ковальчук Вероніка («Біличанка»), та Мариненко Аня («Хуторянка»).
Нападаючими : Малишко Настя та Клименчук Аліна ( обидві «Біличанка»)
Бомбардирами : Полодюк Ірина («Біличанка») та Нагорна Валя («Хуторянка»).

Кращими в командах оргкомітет визнав :
старша група : в команді «Біличанка» - Бавзенюк Анастасія, «Удар»- Русак Наталія, «Патріот» - Гонтарук Юлія.
У молодшій групі : «Біличанка» - Чорба Нелі, «Хуторянка» - Рідзель Софія, «Патріот» - Юрчак Яна, «ЗОШ-18» - Кірічек Валерія.
А наймолодшими учасницями турніру стали Бавзенюк Марія («ЗОШ-18») та Кравець Аріна («Біличанка») .

Після вручення нагород всі учасники, яких було більше 60 чоловік сфотографувалися разом та щиро подякували організаторам і меценатам. І домовилися зустрічатися частіше. А керівництво ЖФК «Біличанка» у майбутньому значно більшу увагу приділить саме таким заходам для дівочих команд. Вони не менш важливі чим змагання серед вищолігових команд.



Copyright © 2016 FC Belichanka.com


Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 3123
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Украина футзал, Коцюбинське, Київщина, женский футзал, футзал, Біличанка, Ірпінь, ДЮСШ Ірпінь
    Головна » 2016 » Червень » 13 » В Коцюбинському розіграли Кубок ЖФК «Біличанка»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов