Мер Ірпеня привітав футзальний клуб «Біличанка» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

04.06.15
Мер Ірпеня привітав футзальний клуб «Біличанка»
Ірпінський міський голова Володимир Карплюк провів урочистий прийом ФК «Біличанка» + ФОТО
спортсмени, Коцюбинське, зустріч, ДЮСШ, нагородження, чемпіони, Біличанка, Карплюк, Ірпінь, 2015, мерія, Беличанка
3 червня Ірпінський міський голова Володимир Карплюк провів урочистий прийом жіночого футзального клубу «Біличанка» з нагоди здобуття командою Кубка України 2015 з футзалу.

Вікторія Соломаха, Ірина Марченко, Анна Сидоренко, Марія Васковець, Тетяна Мартинюк, Марія Поліщук, Ірина Дубицька, Анна Шульга, Маріанна Ігнатенко, Олена Павленко, Наталія Бесідовська, Анна Прокопенко, Ірина Мельничук, Катерина Малишко – десятиразові чемпіони та володарі Кубку України з футзалу серед жіночих команд, Руслан Муц, Сергій Новіков, Андрій Курдибаха, Сергій Дудка, Володимир Колок – тренерський штаб клубу «Біличанка» - зірвали овації залу та приймали вітання від ірпінців.

На урочистий прийом до міського голови завітала  Аліна Горобець -  вихованка клубу «Біличанка», краща футзалістка світу 2009 року. Шестеро дівчат, її вихованців, нині грають у складі команди «Біличанка».

«Приємно, що у Приірпінні є такий колектив як «Біличанка», - підкреслив міський голова Володимир Карплюк. – Жіночність і грація колективу вражає, команда обіграє інші команди світу і впевнено стоїть на вершині  спортивного  професіоналізму у футзалі».

Також очільник Ірпеня подякував тренеру футзалісток Володимиру Колоку: «Щиро вірю, що й надалі ви будете лише перемагати. А ми в свою чергу розвиватимемо спорт у Приірпінні, будемо підтримувати й допомагати тим, хто плекає спортивне майбутнє нашого регіону».

«Сподіваюся, що перемоги стануть доброю традицією для Приірпіння і такі зустрічі також будуть традиційними, -  підкреслив головний тренер і президент футзального клубу «Біличанка» Володимир Колок. – Об’єднання Коцюбинського й Ірпеня, на яке ми покладаємо великі надії, сприятиме тому, що увага до спорту зросте і наші спортсмени матимуть ще кращі умови для занять улюбленими видами спорту».

Нагадаємо, що клуб «Біличанка» розпочав свою діяльність зі спортивної секції з футболу для дівчаток, яка збиралася три рази на тиждень у спортивному залі середньої школи №18, що у селищі Коцюбинське. У 1993 році було офіційно зареєстровано ФК «Біличанка-93». Того ж року у Коцюбинському відбувся перший міжнародний турнір за участі восьми команд з Коцюбинського, Москви і Києва. У 1995 році команда клубу вперше брала участь у Всеукраїнських змаганнях із футзалу – прем’єрному чемпіонаті України серед жіночих команд.
У 1998 році в Ірпені дівчата виграли організований клубом міжнародний турнір за участі шести команд з Києва, Мінська і Москви. А ще цього ж року були історичні перемоги над молодіжною збірною Австралії у Полтаві на міжнародному турнірі з рахунком 10:2 і 3:1.
У 2001 році «Біличанка» виграла престижний турнір у Мінську, завоювала срібло Чемпіонату України, здобула перемогу в Перших юнацьких іграх України з футболу.
2004 рік закріпив за «Біличанкою» право вважатися лідером жіночого футзалу в Україні. Цей рік знаменний перемогою в Кубку Євразії у Воронежі.
З 2008 року розпочалася золота ера «Біличанки» - чемпіонським п’єдесталом дівчата не поступалися нікому. Ігри в Угорщині, Москві, перемоги над збірними Ірану, Угорщини, Росії, перше місце у міжнародних турнірах в Римі (Італія) та в Угорщині.

І ось, 30 травня нинішнього року жіночий футзальний клуб «Біличанка» знову став володарем Кубка України 2015 із футзалу. Варто зазначити, що це вже десятий трофей у золотій скарбничці клубу.

ФОТОМИТТЄВОСТІ (вконтакті , facebook)

3 червня в залі засідань Ірпінського міськвиконкому відбувся урочистий прийом міського голови футзального клубу "Біличанка" з нагоди здобуття Кубка України 2015 з футзалу.

Posted by Women's Futsal Club «Belichanka» Ukraine on 3 Июнь 2015 г.

Категорія: Новини команди | Переглядів: 2775
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: чемпіони, зустріч, Коцюбинське, спортсмени, ДЮСШ, Біличанка, Карплюк, Ірпінь, 2015, нагородження
    Головна » 2015 » Червень » 4 » Мер Ірпеня привітав футзальний клуб «Біличанка»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов