Майстер-клас від «Біличанки-НПУ». Відео / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

17.12.09
Майстер-клас від «Біличанки-НПУ». Відео
Свій дебютний матч у вищій лізі на дебютному майданчику, «Ковельчанка» до складу якої входять вихованки відділень футболу Люблинецької та Голобської дитячо-юнацької спортивних шкіл, проводила проти найтитулованішої команди вітчизняного жіночого футзалу. Повідомляє ТЦК.

Суперниці - багаторазові чемпіони та володарі кубка України, дворазові переможиці Кубку Евразії, «Біличанка -НПУ" з Коцюбинського. За плечима гостей, у складі яких десять майстрів спорту, величезний турніриний досвід як в Україні, так і на міжнародній арені. Достатньо сказати, що «Біличанка» стала четвертою у найперстижнішому клубному турнірі світу – Кубку Націй.

Тому не дивно, що напруженої спортивної боротьби, на майданчику комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста Ковеля, де відбувалась гра, не вийшло. Уже до перерви гості вели з рахунком - 9:1. Другий тайм «Ковельчанка» відіграла впевненіше, однак це не врятувало господарів від розгромної поразки - 14:3.

Кращими гравцями матчу названо: Ольгу Зубчик, у складі господарів та Катерина Малишко, у «Біличанки-НПУ».

Коментувати гру представники «Ковельчанки» відмовилися, посилаючись на результат. А от головний тренер «Біличанки-НПУ» Володимир Колок порадив господарям не посипати голову попелом, а наполегливо тренуватись і йти до мети: «Ну, звичайно, ми розуміли, що ми їдемо до дебютанта вищої ліги, хоча взяли сюди найсильлніший склад… Це наш основний склад… десять чоловік. І ми налаштовулались на те, що, дійсно, господарі дадуть нам бій. Видно було, що Ваша команда трохи перегоріла на початку гри. І тому ця невпевненість, відсутність досвіду, вона зіграла з ними так недобру роль. Бачите… другий тайм Ваші зіграли вже достойніше. Але ж… в першому вже результат був першим… Ну, знову, вибачте, тут десять майстрів спорту, які це звання носять з 2004 року. Тобто, це дуже досвідчені гравці. Це двічі переможці Кубку Євразії. Це учасники Кубку Націй, де вони грали серед шести кращих клубних команд світу. Там грали чемпіон Бразилі, чемпіон Італії, Іспанії, чемпіон Японії, чемпіон Сполучених Штатів. І там грала наша команда… зайняла четверте місце. То вибачайте, вимагать від Ваших щоб вони  в дебюті… переграли таку команду, мені здається, це несправедливо до Ваших дівчат. Хоча команда молода, команда прогресує… Я думаю що вона має майбутнє.»

Покищо ж констатуємо, що усі свої чотири гри в елітному девізіоні «Ковельчанка» програла, і залишається єдиною із команд вищої ліги котра має 0 у графі набрані очки.

А беззаперечними лідерами турніру і основними претендентами на чемпіонство залишаються «Біличанка-НПУ» та дніпропетровський «Олімпік».

Информаційний сайт «Перець по-ковельськи» закликає «ковельчанок» не падати духом і далі наполегливо тренуватися. Ваші перемоги ще попереду!





Дякуємо за відеоматеріал, ТЦК - Телевізійному Центр Ковель

Категорія: Відео | Переглядів: 4512
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 NovikovSergey • 23:50, 17.12.09
    Да.. немножко в кадре постояли мы ))))))))))))! happy
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка-НПУ, футзал, Ковельчанка, Чемпионат Украины
    Головна » 2009 » Грудень » 17 » Майстер-клас від «Біличанки-НПУ». Відео

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов