Кубок України 2014. «Біличанка» і «Ніка» наближаються до фіналу / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

19.03.14
Кубок України 2014. «Біличанка» і «Ніка» наближаються до фіналу
Минулі вихідні у жіночому футзалі запам'яталися баталіями у матчах 1/2 фіналу розіграшу Кубка України.

Беличанка, жеребьевка, кубок Украины, футзал, женский футзал, ИМС-Униспорт, україна, АФУ, 1/4 финала, жіночий футзал, Ніка ПНПУУ жіночому футзалі зіграні перші матчі півфіналу Кубка України. Дві перемоги гостей майже визначили долю майбутніх фіналістів.

ІМС-Уніспорт Київ Беличанка Коцюбинское
ІМС-Уніспорт (Київ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське)

Після тривалої перерви, пов'язаної з трагічними подіями в нашій країні, футзальні баталії повертаються в наші зали. І, як личить етикету, дівчата йдуть першими. Що й довели «ІМС -Уніспорт» і « Біличанка-НПУ», які вийшли на паркет київського інституту фізкультури, щоб зіграти перший півфінальний матч Кубка України.
 Незважаючи на те, що футзалістки « Біличанки» були в якості гостей, почали вони так, як і личить фаворитові пари - з атак на чужі ворота. Те, що підопічні Володимира Колка будуть більше володіти м'ячем, сумнівів не викликало. Інша справа, що «гранатові» грамотно оборонялися, граючи «2-2» і «3-1». При цьому, правда, гості з Коцюбинського все одно шукали шляхи до воріт Сагайдачної. Але вони захопилися своїми атакуючими діями і упустили контрвипад, який закінчився порушенням з боку Павленко. Причому фол цей був зафіксований на лінії штрафної. Ще трохи - і був би 6 -метровий. Для Павленко цей епізод ще запам"ятався і «гірчичником». А для всієї «Біличанки» - пропущеним голом. Кліпаченко вразила ціль прямим ударом зі штрафного. Цей гол повинен був додати сил господаркам паркету, але незабаром «Біличанці» таки вдалося пересунути гру до воріт «ІМС», і Сагайдачній доводилося неодноразово виручати подруг по команді. Однак, і вона була безсила після того, як гості на 9-й хвилині зрівняли рахунок. Сталося це після того, як Павленко вивела Дубицький на ударну позицію (тим самим, виправившись за свій «гірчичник»), а та не схибила. Зрівнявши рахунок, підопічні Володимира Колка намагалися не збавляти обертів і далі нагнітати обстановку біля воріт «гранатових».

Читати повний текст>>

ІМС-Уніспорт Київ Беличанка Коцюбинское
ІМС-Уніспорт (Київ) - Біличанка-НПУ (Коцюбинське) - 3:8 (2:4)
Жіночий футзал. 1/2 фіналу Кубка України 2014. Перший матч
14 березня 2014. Київ. СК "НУФВС". 100 глядачів

Голи: Кліпаченко 5,24, Сергієнко 54 - Дубицька 9,54, Личко 18, Малишко 34, Шульга 17,28, Мартинюк 46, Сидоренко А 60

ІМС-Уніспорт: Сагайдачна, Романюк - Кліпаченко (к), Холод, Дичко, Заплава, Кирильчук, Випасняк, Сергієнко, Священко
Тренер – Бич Геннадій.
Біличанка НПУ: Мельничук, Бесідовська, Скрипленко - Павленко, Ігнатенко, Дубицька, Малишко (к), Шульга, Прокопенко, Марченко, Васковець, Мартинюк, Сидоренко А., Личко
Тренер – Колок Володимир.

Арбітри - В.Скоропад, О.Ночовний (всі - Київ). Спостерігач арбітражу: В.Маслов (Біла Церква)
Фоли: 4(2) - 7(2)
Попередження:  Сергієнко 59 - Павленко 5, Мартинюк 24
Вилучення: немає

Беличанка, жеребьевка, кубок Украины, футзал, женский футзал, ИМС-Униспорт, україна, АФУ, 1/4 финала, жіночий футзал, Ніка ПНПУ

УАБС Сумы НИКА - педуниверситет
УАБС-НБУ (Суми) - Ніка-ПНПУ (Полтава)

Футзальна команда Української академії банківської справи тричі забила у ворота «Ніки-ПНПУ» в матчі Кубка України. Натомість у свої підопічні Олександра Ткаченка пропустили п’ять, чим суттєво погіршили шанси на потрапляння до фіналу національного Кубка.
Через нестабільну ситуацію в Україні в першому матчі «банкіри» не могли розраховувати на свого лідера – кримчанку Марію Федорову. Втім, і без неї початок гри був за господарками майданчика. Тетяна Кічій підбила підсумок перших десяти хвилин зустрічі голом. За три хвилини гості рахунок зрівняли, проте, на перерву завдяки заповзятості Вікторії Чакір сумчанки пішли із перевагою 2:1. У другій тридцятихвилинці полтавські педагоги забили чотири рази. Особливо прикрим було п’яте взяття воріт. За банківську академію відзначилась лише капітан Наталія Гуринець. Тож перша серія двоматчевого кубкового протистояння завершилася на користь гостей – 3:5.
На початку квітня в Полтаві колективи зіграють матч-відповідь. Для здобуття путівки у фінал національного Кубка банкірам конче необхідно буде нівелювати різницю у два м’ячі.

матеріали СОДТРК, strc.sumy.ua

УАБС Сумы НИКА - педуниверситет
УАБС-НБУ (Суми) - Ніка-ПНПУ (Полтава) - 3:5 (2:1)
Жіночий футзал. 1/2 фіналу Кубка України 2014. Перший матч
16 березня 2014. Суми. СК "УАБС". 150 глядачів

Голи: Кічій 10, Чакір 29, Гуринець 53 - Єрмоленко 13,38, Шаповал 42,46, Лясковська 55

УАБС-НБУ: Філісюк - Гуринець, Дехтяр, Чакір, Кічій, Качура, Пхенда, Кошлата
Тренер – Ткаченко Олександр.
Ніка-ПНПУ: Івасенко - Шаповал, Гавриш, Лясковська, Бабенко, Карпенко, Єрмоленко, Слисенко, Деркач, Шевела, Тиндик, Гайдук, Дударчук, Мочалова
Тренер – Ягодкін Сергій.

Арбітри - І.Кравченко, В.Попов (всі - Суми). Спостерігач арбітражу: О.Шабан (Суми)
Фоли: 5(5) - 7(3)
Попередження:  немає
Вилучення: немає

Беличанка, жеребьевка, кубок Украины, футзал, женский футзал, ИМС-Униспорт, україна, АФУ, 1/4 финала, жіночий футзал, Ніка ПНПУ

 


Витяг з додатку №2 до Регламенту Всеукраїнських змагань з футзалу серед жіночих та дівочих команд

Етап 1/2 фіналу розіграшу Кубка України з футзалу складається з двох матчів. Перший матч проводиться на майданчику суперника, який у чемпіонаті поточного спортивного сезону має нижчий рейтинг ніж суперник на момент проведення матчу.

На етапах 1/2  тривалість матчу складає 2 тайми по 30 хвилин «брудного» часу з 10-хвилинною перервою. Тривалість фінального матчу складає 2 тайми по 35 хвилин кожний «брудного» часу з 15-хвилинною перервою.
Фарм команди клубів вищої ліги  також  виступають у змаганнях  на Кубок України.  При цьому гравці клубу, які заявлені за одну з команд можуть грати у лише за команду, в якій вони розпочинають змагання.  Для участі у розіграші Кубка України команди надають окремий заявковий лист.

3.    Визначення переможця.
3.4.    На етапі ½ фіналу розіграшу Кубка України  переможець визначається за результатами двох матчів. У випадку нічийного результату або перемог обох суперників у одному з матчів  перевага надається команді, яка:
-    Має кращу різницю забитих і пропущених м’ячів у обох матчах;
-    Має більшу кількість м’ячів, забитих на майданчику суперника.
   Якщо на етапі ½ фіналу неможливо визначити переможця додатковий час не призначається. Переможець визначається шляхом пробиття серії 6-ти метрових штрафних ударів згідно з Правилами гри у футзал.

 

 


Категорія: Новини кубку | Переглядів: 3704
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1 bumblebee • 11:40, 22.03.14
    Хотелось чтобы Ника наконец-то выиграла чемпионат, просто беличанка надоела уже!
    avatar
    2 NovikovSergey • 22:51, 22.03.14
    Вы просто представьте для себя, что она чемпион и все. И будет вам легче!
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, жеребьевка, кубок Украины, женский футзал, футзал, ИМС-Униспорт, 1/4 финала, АФУ, україна, жіночий футзал
    Головна » 2014 » Березень » 19 » Кубок України 2014. «Біличанка» і «Ніка» наближаються до фіналу

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов