Юні біличанки фінішували третіми в турнірі на Чернігівщині / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

24.05.16
Юні біличанки фінішували третіми в турнірі на Чернігівщині
22 травня дівчатка 2001-2004 рр.н. ФК «Біличанка» прийняли участь у турнірі з міні-футболу у с. Нова Басань Чернігівської області
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Нова Басань
Цей турнір пройшов у  програмі Культурно-спортивного фестивалю пам’яті Героя України Михайла Зубця, який народився в цьому мальовничому селі. До речі з цього села родом і головний тренер «Біличанки-НПУ».   В змаганнях стартували 7 команд. Крім місцевої «Хуторянки» за призи та кубки турніру змагалися   представники Чернігівщини  «Месники»(Макарівка), ЗОШ (Стара Басань), «Інтернат» (Стара Басань), команда с. Піски. Київщину представляли «Біличанка»(смт.Коцюбинське) та «Вікторія»(Шевченково).
Спочатку команди зіграли в двох підгрупах,  де виборювали право   в  стикових матчах  зійтися в боротьбі за призові місця. В усіх матчах точилася запекла боротьба.  Декілька матчів закінчилися внічию, були перемоги лише в один м’яч. Емоції на майданчику били через край, але боротьба велася коректно. «Біличанка» переконливо перемогла «Вікторію» 4-1 (4 голи забила Малишко Настя) та спіткнулася в другому матчі, мабуть недооцінивши своїх суперниць. Наші дівчата прикро поступилися дівчатам з Макарівки 1:2  і не змогли зіграти у фіналі.
 В результаті ігор в групах право розіграти 5-6 місце вибороли «Інтернат» та «Вікторія». Дівчата з Шевченково,  завдяки голу Склярчук Марії,  перемогли 1:0. В  матчі за 3-4 місце зійшлися «Біличанка» та «ЗОШ» (Стара Басань). Представниці з Київщини виявилися більш майстернішими, зламали опір дівчат з Старої Басані і здобули переконливу перемогу 5:0. Голи забивали Клименчук Аліна -2, Чорба Нелі, Малишко Настя та Пісоцька Аліна. Отже «бронзу» турніру здобула «Біличанка».
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Нова Басань
А у фіналі зустрілися «Месники» та господарки турніру з «Хуторянки». Гра видалася дійсно фінальною. Вона захопила і гравців і глядачів. Було багато небезпечних моментів біля обох воріт, воротарі обох команд були весь час у дії і  коли всі вже почали думати про післяматчові пенальті лідер атак «Хуторянки» Нагорна Валя здійснила прохід до воріт суперниць і невідпорно пробила,  відкривши рахунок у матчі . А за хвилину прозвучав фінальний  свисток арбітра Соломахи Вікторії, який сповістив, що переможцем турніру стала новобасанська «Хуторянка». Радості дівчат не було меж, адже це їх перша перемога у турнірах, до того ж на рідному стадіоні і в присутності великої кількості вболівальників. Потім були привітання від рідних і друзів і звичайно ж кубки, дипломи та цінні призи від організаторів турніру.
 
А кращими гравцями турніру оргкомітет визнав наступних спортсменок :
воротар - Семененко Дарія(«Месники»)
захисниця- Колок Ліда («Хуторянка»)
бомбардир- Малишко Настя («Біличанка»)
нападаюча – Нагорна Валя(«Хуторянка»).

Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Нова Басань
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Нова Басань
Всі учасники щиро дякували ініціаторам та організаторам турніру Новобасанському сільському голові Левченку В.В. та головному тренеру національної жіночої збірної України з футзалу та ФК «Біличанка» Колку В.В., спонсорам  турніру  за чудові змагання і висловили надію, що такі турніри будуть в Новій Басані проходити і в майбутньому.

А «Біличанка» має намір врахувати недоліки в підготовці і  вже найближчим часом взяти реванш у своїх кривдниць у домашньому турнірі , анонс про який ми поширимо згодом.

Copyright © 2016 FC Belichanka.com


Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 2953
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Украина футзал, Київщина, Нова Басань, женский футзал, футзал, Біличанка, Ірпінь, ДЮСШ Ірпінь
    Головна » 2016 » Травень » 24 » Юні біличанки фінішували третіми в турнірі на Чернігівщині

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов