Футзальна Київщина. 15-й турнір «Весна-2016» / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

19.05.16
Футзальна Київщина. 15-й турнір «Весна-2016»
Керівництво жіночого футзального клубу «Біличанка» відвідало масштабний захід з жіночого міні-футболу
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Заворичі

15 травня головний тренер ФК
«Біличанка» та жіночої збірної України з футзалу Колок В.В. у якості почесного гостя відвідав 15-й за ліком турнір з міні-футболу «Весна-2016» в селі Заворичі Броварського району, який організував великий місцевий ентузіаст аматорського спорту Куліда Максим. До участі в турнірі долучилися 15 дівочих команд із Київської та Чернігівської області. На затишному місцевому стадіоні Заворичів, дбайливо підготовленому хлопцями та дівчатами місцевої школи, на трьох міні-футбольних полях пройшли баталії у чотирьох підгрупах, потім чвертьфінали, півфінали і фінал. Боротьба була дуже запеклою. Багато матчів закінчувалися з перевагою в один м’яч. У підсумку перемогу святкували дівчатка з заворичського «Удару» (тренер Куліда М.), які у фіналі здолали «Месників»(с. Макарівка, Бобровицький район, Чернігівська .обл.) з рахунком 2:0. А в грі за третє місце  «Колос»(с.Бобрик) переміг Броварську школу №6 з рахунком 3:2.
Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Заворичі
Але головним результатом турніру було те, що дівчатка спробували свої сили, познайомилися між собою, знайшли нових друзів і гарно провели час. І отримали новий імпульс до занять міні-футболом та до здорового способу життя.
Все на турнірі було дуже добре організовано. Був парад учасників, почесні гості з місцевих громад, та органів влади, спонсори , медалі , кубки і подарунки. Піднімався прапор України і всі учасники співали гімн. Було дуже зворушливо. У своєму привітальному слові Колок В.В. висловив захоплення чіткою організацією турніру, самою ідеєю таких змагань для сільських дітей, ентузіазмом тренерів та гравців команд та пообіцяв запрошувати команди – учасниці до заходів, що проводяться у ФК «Біличанка» та надавати їм методичну та організаційну допомогу. Найближчим часом у смт. Коцюбинське пройде турнір, в якому будуть грати і учасники турніру в Заворичах.
До речі  у Заворичі приїжджала і команда «Хуторянка» з с. Нова Басань(Бобровицький район, Чернігівщина) , яку взяв під свою опіку ФК «Біличанка» і допомогає їй проводити організаційну та спортивну роботу. Землячки головного тренера Біличанки-НПУ , для яких це був лише другий турнір у їх історії, лише за різницею забитих і пропущених м’ячів не пройшли в чвертьфінал. В їх доробку перемога над «Вікторією»(Шевченкове) 1:0, нічия з «Патріотками»(Калита) та прикра поразка від призерок з «Колоса»(Бобрик) -1:2.  Серед хуторянок особливо слід виділити воротаря Мариненко Аню, капітана Колок Ліду, Рідзель Софію, Нагорну Валю, Литошко Таню.
Крім вже названих команд у турнірі взяли участь «Полісся»(Тарасівка), «Легенда»(Мокрець), «Патріот»(Красилівка), «Динамо»(Княжичі), ФК Стара Басань, «Інтернат»(Стара Басань), та бобровицькі «Гімназія» та «ЗОШ № 1».

Не можна не висловити слова великої подяки організатору турніру Куліді Максиму, тренерам команд, які знайшли можливість привезти дітей на змагання. Завдяки таким людям діти вчаться бути сильними, патріотичними, бути здоровими. Побажаємо їм успіхів у майбутньому.

Київщина, ДЮСШ Ірпінь, футзал, Украина футзал, Ірпінь, Біличанка, Беличанка, женский футзал, Заворичі 

Copyright © 2016 FC Belichanka.com


Категорія: Новини команди | Переглядів: 2548
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, Украина футзал, Київщина, Заворичі, женский футзал, футзал, Біличанка, Ірпінь, ДЮСШ Ірпінь
    Головна » 2016 » Травень » 19 » Футзальна Київщина. 15-й турнір «Весна-2016»

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов