Финал Кубка КПИ по футзалу 2011 / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

29.04.11
Финал Кубка КПИ по футзалу 2011
Отчёт предоставлен спортивным порталом НТУУ "КПИ” - ProSport.kpi.ua

автор
Кущовий Сергій

Привіт шановні поціновувачі футболу. В той час коли вся Іспанія, та що там Іспанія – вся футбольна Європа очікувала на протистояння між мадридським Реалом та Барселоною (чотири зустрічі двох грандів протягом одного місяця) все КПІ жило в очікуванні головної спортивної події року – фіналу між збірними ТЕФу та ВІТІ, які зійдуться в боротьбі за право називати себе чемпіонами КПІ.
На годиннику майже 19:00 і на спортивний майданчик ЦФВС (24 корпус) вийшли учасники. Урочисте відкриття, гімн України, вітання команд – все як на фіналі Ліги Чемпіонів.
Але перед фіналом організатори приготували нам показову гру, а якщо говорити футбольними термінами, то «товарняк» між командою Студентської ради НТУУ «КПІ» та…. чемпіонами України з жіночого футзалу «Біличанкою-НПУ». Так-так!!! Жіночого футзалу, я не помилився=) Хлопці проти дівчат – це уже традиція.
Доречі, під час заходу велася пряма текстова трансляція на сайті student.kpi.ua. І хлопчики із студради знову були биті «стрімкими білками». На цей раз матч закінчився з рахунком 3-6.(статистика ігор: 2009 рік – 1:4; 2010 – рік 6:8). Три зустрічі і жодної перемоги… Можна уже сміливо говорити, що ми маємо принципового суперника, і пора б уже навчитися грати у футбол та здобувати перемоги, а не бути «хлопчиками для биття». В перерві товариського матчу нас розважив виступ групи брейк-дансерів і судячи з реакції трибун – їм сподобалося.


Студентська рада НТУУ "КПІ" - "Біличанка НПУ" - 3:6
КПИ. 19:00 - 400 зрителей
Голи (Біличанки): Форсюк-2, Лук'яненко-2, Шеремет, Базилівська

Студентська рада НТУУ "КПІ": 
Десятов Олег (капітан), Солонуха Віталій, Січкар Олексій, Ночовний Олексій, Сидоренко Сергій, Діденко Артем, Надточій Євген, Макаренко Андрій, Мисник Олександр, Тихоміров Олег, Скоропад Святослав, Баланчук Ігор, Іванов Сергій

Біличанка НПУ:
Мельничук Ірина - Форсюк Юлія(капітан), Лук'яненко Альона, Павленко Олена, Горобець Аліна, Шеремет Катерина, Мартинюк Тетяна, Базилівська Юлія, Дубицька Ірина


 КПИ, Беличанка КПИ, Беличанка

До фінальної гри збірні команди ТЕФу та ВІТІ запросила гостя заходу, капітан жіночої команди «Біличанки-НПУ» – Форсюк Юлія. Фінальний матч обслуговували арбітри футзалу України: Ночовний Олексій та Стукало Іван. Гра розпочалася у спокійному ритмі. Команди ніби придивлялися одна до одної – шукали слабкі місця. Треба сказати, що збірна команда ВІТІ створила сенсацію на рівні Донецького Шахтаря в Лігі Чемпіонів – «втішники» вперше брали участь у Чемпіонаті НТУУ «КПІ» з футзалу і… дійшли до фіналу!!!
Збірна ВІТІ запам’яталася насамперед командним духом і божевільною підтримкою своїх вболівальників, які мало не рознесли корпус ФП… і не ходили б ми тоді на заняття))) «Тефовці» також не лишилися без підтримки. Повболівати за футболістів прийшов заступник декана Теплоенергетичного факультету – Васільєв Анатолій Федорович. Повернемося до гри.
Перший м’яч у зустрічі забив капітан збірної ТЕФу – Смірнов Євген і як справжній лідер – вивів команду вперед. Перший тайм так і закінчився з рахунком 1-0, і в цьому заслуга голкіпера ТЕФу, тому що «втішники» завдали декілька дуже гострих ударів і могли забивати, але на заваді був кіпер. У перерві виступала група підтримки. Розпочався другий тайм і…ТЕФ зробив своє діло – 3 м’ячі у ворота ВІТІ за 4 хвилини: такого не очікував ніхто… збірна ВІТІ взяла тайм-аут. Гра знову стабілізувалася, чого не можна сказати про вболівальників, які кричали, кричали і ще раз кричали… А потім співали.
Саме так співали гімн України акапельно, без будь-якого супроводу. А команди в цей час догравали матч. І лише за декілька хвилин до закінчення матчу «втішникам» вдалося забити гол престижу з пенальті. М’яч був загнаний у самісіньку дев’ятку. Красота!!! Пролунав фінальний свисток, який «зафіксував» фінальний рахунок матчу між збірними командами ТЕФ-ВІТІ 4-1. Збірна ТЕФу уже втретє стає чемпіонами.

  футзал, КПИ, беличанка




Категорія: Новини команди | Переглядів: 4209
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1 Тарас • 03:21, 29.04.11
    В перемозі наших "білочок" ніхто і не сумнівався ... Цікаво би було провести матч ТЕФ - Біличанка-НПУ !!! От тут була би інтрига і більше глядачів ніж на Камп-Ноу ! :-)))
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, КПИ, НПУ, футзал, Кубок КПИ
    Головна » 2011 » Квітень » 29 » Финал Кубка КПИ по футзалу 2011

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов