ФАСК. Футзал. Вища ліга (жінки). Тиждень матчів у студентів / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

09.02.16
ФАСК. Футзал. Вища ліга (жінки). Тиждень матчів у студентів
Футзалістки НПУ ім. Драгоманова провел два матчі (з НУФВСУ і КУ ім.Б.Грінченка) в Чемпіонаті Києва з футзалу серед студентів.
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

Надзвичайно цікавий матч нас очікував в рамках сьомого туру вищої жіночої ліги. Два лідера турнірної таблиці зійшлися у очній дуелі.  Збірна НПУ "Біличанка” приймала у себе жіночу збірну НУФВСУ. «Драгоманівки» наколотили 43 м’ячі  за  три попередні гри з «темними конячками» Вищої ліги, але сьогодні їх очікувало справжнє випробування на міцність.

З дуже палкою підтримкою приїхали Інфізівки на поле Біличанок. Вболівальники Інфізу гнали своїх вперед під акомпанементи дудок і хлопалок і  це принесло плоди. Вже на третій хвилині їхні улюблениці повели в рахунку. Шикарний індивідуальний прохід здійснила Пушенко Марина. Але вже через хвилину Драгоманівки відквитались зусиллями Анни Шульги. А далі була запекла боротьба з дуже гострими моментами у обох воріт. Дуже цікавий матч двох рівних висококласних команд ми спостерігали. Все та ж Пушенко Марина за хвилину до кінця першого тайму забила шикарний м’яч як для футзалу: ударом з центра поля вона поклала кулястого в дев’ятку. Тож на перерву жіноча збірна Інфізу пішла у гарному настрої.
 
Дуже напружено розпочалась друга половина зустрічі.  Точилась боротьба за м’яч, команди обмінювались моментами. І ось на 25 хвилині «Біличанки» вдруге за матч зрівляли рахунок. Але вже зовсім скоро Інфізкам вдалося впихнути м’яч після помилки голкіперки хозяйок і знову вийти вперед. Драгоманівки розізлились і на ворота Інфізок посипався шквал ударів. За одну хвилину вони нанесли п’ять ударів в площину воріт!, але жоден не увінчався голом.  Але цей натиск тривав не довго і у двох прекрасних контратаках Інфізівки зробили рахунок 5-2. До кінця залишалось десять хвилин і надії на порятунок  ставали мріями для Драгоманівок.  До того ж всього в заключну десятихвилинку серйозну травму отримала краща бомбардирша команди – Сидоренко Анна, яка з допомогою подруг по збірній під оплески трибун покинула поле. Тим часом фортуна повністю відвернулась від «Біличанок», а майстерність Холод Ксенії і Пушенко Марини принесла плоди в двох обрізках на 32 і 36 хвилинах.

Тож 7-2, впевнена перемога жіночої збірної НУФВСУ, яка приносить їм одноосібне лідерство в турнірній таблиці. Будемо сподіватись, що ця сенсаційна поразка «Біличанок» дасть їм натхнення і спортивну злість в наступних матчах.

Автор: Яценко Володимир, ФАСК

ФАСК, футзал, НУФВСУ, НУХТ , fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка, Дубицька

У зустрічі жіночих збірних двох педагогічних ВУЗів НПУ ім.М.П.Драгоманова і  КУ ім.Б. Грінченка однозначними фаворитками були «драгоманівки», які продовжують вести боротьбу за лідерство.

Перший тривожний дзвіночок «драгоманівки» зробили на третій хвилині. Одразу ж була відповідь суперниць, але вони також не забили. Вже на п’ятій хвилині «Біличанки» забили двічі поспіль: Ірина Дубицька відзначилася швидким дублем. На восьмій хвилині все той ж 24 номер через дуже безглузду обрізку «грінченківок» оформила хет-трик.  Після невеличкого затишшя Анна Сидоренко індивідуальними зусиллями забила і четвертий м’яч. Згодом після розіграшу кутового футболістки Грінченка змогли відквитати одного м’яча. Але далі продовжили наступати на старі граблі і шикарну контратаку як по підручнику виконали «Біличанки» наприкінці тайму. Її замкнула Марія Поліщук. Але і це не стало остаточним рахунком першої половини зустрічі. Вона ще раз розписалася у воротах суперниць і за рахунку 6-1 команди пішли на перерву.
По перерві "Біличанки” включили активний пресинг і довели рахунок до непристойного - 9-1. Несподіваний випад збірної Грінченка в середині другого тайму призвів до взяття воріт, але це ніяк не відобразилось на загальній картині гри. В заключні хвилини «Біличанки» продовжили катати суперниць, забиваючи м’ячі на різний смак. Ірина Дубицька та Марія Поліщук зрештою забили по 4 м’ячі і непогано покращили свою власну статистику.
Зустріч очікувано закінчилася впевненою перемогою «драгоманівок» 12-2.  Матч відбувався за їх повної переваги. Вони до вірного розігрували захисні ряди суперниць, а «грінченківки» відповідали лише дальніми та вкрай неточними ударами.

Автор: Яценко Володимир, Фото: Ірина Гуріна,  ФАСК

ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка


Copyright © 2016
FC Belichanka.com



Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 4450
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Лютий » 9 » ФАСК. Футзал. Вища ліга (жінки). Тиждень матчів у студентів

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов