ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Перша перемога дівчат НПУ / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

03.12.16
ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Перша перемога дівчат НПУ
30 листопада в спорткомплексі НПУ зустрілися жіночі команди НПУ ім. Драгоманова та КНТЕУ
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка
30 листопада в спорткомплексі НПУ зустрілися жіночі команди НПУ ім. Драгоманова та КНТЕУ. Це для обох колективів була друга гра у Вищій футзальній лізі ФАСК цього сезону. КНТЕУ свій перший матч програв, а НПУ зіграв в нічию, вирвавши її на останніх хвилинах.
Розпочали гру ефективніше «Драгоманівки». Вони вже на перших хвилинах і відзначилися, після розіграшу кутового було завдано більярдного удару в дальній кут воріт. Господарі відразу ж захопили ініціативу, перевага була повністю на їх стороні. Після швидкого першого м’яча залітає і другий. НПУ дуже швидко розіграли захист суперника та в завершальній стадії пробивали вже в пусті ворота. КНТЕУ теж довго не засиджувалися в обороні, інколи вони вибігали в контратаки. На екваторі першого тайму гості втратили чудовий шанс відзначитися. Вони двічі пробивали по воротах, першого разу виручив голкіпер, а другий удар прийшовся вище перекладини. «Педагоги» зрозуміли, що надали багато простору супернику та відразу ж поспішили змінювати ситуацію. Дівчата створили два небезпечних моменти. Під час першого була потривожена стійка воріт. А ось другий момент вийшов результативним, нападник обіграв опонента та пробив точно в правий кут від воротаря. Хоч і господарі вигравали вже 3:0, але варто відмітити гру голкіпера КНТЕУ, вона не раз виручала свою команду в важких ситуаціях на майданчику. Перший тайм пройшов «під дудку» НПУ. Вони повністю перегравали суперника. Атака йшла за атакою, ніхто не мав змоги перепочити.

Друга половина матчу почалася трішки неочікувано. КНТЕУ вийшов на другий тайм заряджено, в них горіли іскри в очах. Перерва пішла їм на користь. Вони провели в дебюті кілька небезпечних випадів, проте голом ніхто з гравців не відзначився. Активність гостей довго не тривала. «Драгоманівки» повернули гру під свій контроль. Після того вони швидко двічі відзначилися, скориставшись помилками суперника. КНТЕУ мав ще один шанс забити, вони отримали від захисників суперника подарунок - вихід один на один, проте воротар НПУ зіграв на висоті, вона виручила своїх товаришів по команді. Не знаю, чи це так, але склалося таке враження, що це тільки розізлило «педагогів». Вони до завершення гри ще тричі відзначилися у воротах гостей.
Арбітр підсумував гру із фінальним рахунком 8:0, переможцями у цій дуелі вийшли «Драгоманівки». Це вже більше похоже на них, якими вони були в минулому сезоні. Команді КНТЕУ не потрібно падати духом, попереду ще цілий сезон, просто варто проаналізувати свою гру та визначити помилки, щоб не допускати їх в подальшому.
 
Богдан Бедь, ФАСК
Фото:Ірина Гуріна  (ФОТОЗВІТ_ ДИВИТИСЯ)

Склад НПУ: Ковальчук - Васковець М, Соломаха, Коденець, Каландирець, Полодюк, Мартинюк, Васковець К, Зенько, Марченко, Дубицька






Copyright © 2016 FC Belichanka.com


Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 2583
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Грудень » 3 » ФАСК. Футзал. Вища ліга 16/17 (жінки). Перша перемога дівчат НПУ

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов