ФАСК. Футзал. Кубок Києва (жінки). НПУ - володар Кубка Києва! / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

29.04.16
ФАСК. Футзал. Кубок Києва (жінки). НПУ - володар Кубка Києва!
У спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова відбувся фінал Кубку ФАСК серед жіночих студентських команд: НПУ ім. Драгоманова - НУФВСУ.
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка
Активніше розпочали «драгоманівки», вони контролювали м’яч, застосовуючи середній та довгий пас. Господарі ж відсиджувалися у захисті, намагалися діяти на контратаках. Декілька разів після удару головою м’яч влучав у стійку. Обстрілювали ворота ударами з середніх дистанцій. Перший гол у матчі забили саме футболістки у білому: розіграли захист  в декілька пасів, вивели Ірину Дубицьку на ударну позицію і вона не підвела партнерок – змусила сітку воріт тріпотіти.
Перша нагода у «інфіза» виникла за вісім хвилин до завершення першої половини гри. Футзалістка під номером сім переграла весь захист, вийшла віч - на – віч і «з носка» пробила повз ворота. Здавалося НПУ повністю контролю перебіг подій на полі, але у завершальні хвилини гравці НУФВСУ створили три небезпечних моменти, після одного з них сфера влучила у штангу. Створюючи можливості,  «руді» зробили справжнє пекло  для «драгоманівок», але  ті дуже грамотно від захищалися.
Після перерви  ще не всі глядачі встигли повернутися на трибуни, як НПУ подвоює свою перевагу – 0: 2. Відігратися одразу НУФВСУ не вдалося, навпаки пропустили ще третій від спритних суперниць. Анна Шульга пройшла по лівому фланці і з гострого кута змогла вразити ціль. Свій перший гол «інфіз» забив завдяки зусиллям Юлії Шевченко, вона пробила з метрів десяти і поцілила між ніг голкіперу 1: 3. Почалися невеличкі футзальні гойдалки у яких першим вдалося відзначитися «педагогам» : Марія Поліщук отримала м’яч на чужій половині поля і перед нею був лише воротар, якого вона без проблем переграла 4:1.  Невдовзі вже був суцільний розгром, п’ятий гол забивають «драгоманівки».
За десять хвилин до фінального свистка НУФВСУ випускають п’ятого польового гравця, та це зіграло тільки на руку суперницям. Та ж Марія Поліщук ударом через все поле перекинула всіх і забила. Сьомий гол оформила Тетяна Мартинюк.
Та дівчата з НУФВС зібралися і змогли забити двічі – 3 : 7. Та на останній секунді Вікторія Соломаха вийшла на рандеву з голкіпером, переграла його і забила восьмий гол. Тож впевнена перемога дівчат з  НПУ ім. Драгоманова, які підняли над своєю головою кубок тріумфаторів.

Роман Воробйов
Фото: Роман Хоботов і Ірина Гуріна
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка


ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 2776
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Квітень » 29 » ФАСК. Футзал. Кубок Києва (жінки). НПУ - володар Кубка Києва!

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов