ФАСК. Футзал. Кубок Києва (жінки). На шляху до фіналу... / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

24.04.16
ФАСК. Футзал. Кубок Києва (жінки). На шляху до фіналу...
Хто переможе у битві за жіночий Кубок? 28 квітня в СК "НПУ Арена" відбудеться завершальний матч сезону
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

Зовсім нещодавно завершився надвидовищний фінал Кубку серед чоловічих футзальних команд, у якому перемогу здобули «педагоги» з відривом лише у один м’яч. І вже всі погляди спрямовані на не менш цікаве протистояння жіночих колективів НПУ ім. Драгоманова і НУФВСУ.

Шлях до вирішального кубку фіналістів був подекуди «легкою прогулянкою», а подекуди повним перешкод та відчайдушної боротьби.
Почнемо з НПУ. «Педагогічна битва» з Університетом ім. Грінченка, як її охрестили журналісти завершилась повною та беззаперечною перемогою «драгоманівок» з більш ніж упевненим рахунком  7:1. Хоча починалось все не так добре для майбутніх кубкових фіналісток. «Грінченківки» тоді першими відкрили рахунок та змусили опонентів помітно занервувати. Проте футболістки НПУ вчасно зібрались силами, та відповіли з подвійною силою, повністю розгромивши суперниць. У півфінальному матчі команда «Драгоманова» зустрілась з «КПІшницями».   І на цей раз не знадобилось багато сил, щоб здобути вікторію, та путівку на вирішальний поєдинок. Забивши шість м’ячів та пропустивши лише один, НПУ заявили про себе, як фіналістів Кубку з жіночого футзалу.
Тепер до НУФВСУ. Хоча  «інфізівкам» довелось відіграти лише одну гру, проте вона в повній мірі вартувала затрачених сил, та вразила усіх своєю видовищністю та напруженістю. Адже на паркеті зійшлись два титани та колишні соратники: НУХТ та НУФВСУ. Матч одразу ж розпочався динамічно та з атак. Команди почергово навалювались на ворота одне одного, намагаючись першими вийти вперед. Проте, згодом перевага опинилась на боці НУФВСУ, вони вели 4:1. Неперевершена Анастасія Кліпаченко взяла ситуацію під свій контроль, та перевела рахунок на нічию. Пролунав фінальний свисток, а доля матчу ще не була вирішена. Попереду колективи очікувала серія пенальті, де переможний квиток здобули «інфізівки» з рахунком 7:6. Дійсно, по-справжньому грандіозний матч.
 
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка

Що стосується очних зустрічей двох кубкових фіналістів у рамках змагань Вищої ліги, то вони наразі не свідчать на користь хоча б однієї з команд. У цьому сезоні суперниці відіграли два матчі один проти одного. Перший, який відбувся ще 2 лютого, завершився впевненою перемогою «інфізівок». З перших же хвилин матчу команда НУФВСУ взяла гру під свій контроль та планомірно нарощувала тиск на противниць.  Хоча, «драгоманівки» гідно давали відсіч, проте їхніх сил не вистачило, щоб зламати хід протистояння. У результаті, 7:2  на користь «Інфізу».
Другий матч між майбутніми фіналістами пройшов у перший день весни. На цей раз розрив у рахунку був менший, проте вже на корить «Драгоманова».  Незважаючи на грандіозну групу підтримки «інфзівок», НПУ методично чинили тиск на ворота суперниць, що й принесло успіх вже у першому таймі – два сухі голи. Дівчата пішли на перерву. Після відпочинку НУФВСУ вдалось розмочити рахунок, але вже за декілька хвилин «драгоманівки» відірвались ще на два голи. Отже, перемогу одержала команда НПУ з рахунком 4:1.
Що ж до прогнозів, то говорити про перевагу  хоча б одного з фіналістів надзвичайно важко. Адже суперники майже однакові за рівнем гри, обидва маюсь досвідчених гравців у своєму складі та змагаються до останніх хвилин. Окремими позитивним моментом хотілося б виділити групу підтримки «Інфізу», які на кожній грі своєї команди виступають  додатковим гравцем.
Тому нам залишається чекати на запекле протистояння сильних противників та видовищну гру. І нехай переможе сильніший!

28 квітня. Київ. СК "НПУ Арена" - 15:00
- НПУ - НУВФСУ


Яна Смелик, Денис Бобр - ФАСК


Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 2462
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Квітень » 24 » ФАСК. Футзал. Кубок Києва (жінки). На шляху до фіналу...

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов