ФАСК. Футзал. Кубок Києва 16/17 (жінки). Дівчата з НПУ у півфіналі / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

22.12.16
ФАСК. Футзал. Кубок Києва 16/17 (жінки). Дівчата з НПУ у півфіналі
На матч чвертьфіналу розіграшу кубку в гості до НПУ завітала команда КУ ім. Грінченка.
ФАСК, футзал, fask.com.ua, НПУ, киев, женский футзал, Драгоманова, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ліга студенти, Біличанка
На матч чвертьфіналу розіграшу кубку в гості до НПУ завітала команда КУ ім. Грінченка. В чемпіонаті команди знаходяться на сусідніх позиціях, а додати до цього той факт, що кубкові зустрічі завжди дивують результатами і маємо цікаве, інтригуюче протистояння.
Почали команди досить спокійно, кидатись вперед всіма силами ніхто не збирався. Однак з кожною хвилиною, «педагоги» поступово наближались до воріт суперниць, та збільшували тиск. І от чергова хвиля атак принесла результат, Ірина Марченко відкрила рахунок у цьому матчі. Після забитого м’яча господарки поля відчули впевненість у власних силах, та повність заволоділи ініціативою, гості довгий час не могли  навіть перейти за центр поля. Багато разів рятувала свою команду воротар «грінченківців», завдяки їй рахунок врешті-решт не став двозначним. Але все ж таки логічним став другий гол в ворота гостей, Марченко записала у свій актив «дубль». Після цього гра дещо заспокоїлась, і гості змогли провести декілька контратак, але без особливого успіху, і натомість пропустили втретє - Тетяна Мартинюк точним ударом завершила контратаку. В час що залишався до кінця тайму гра стала рівною, і були нагоди відзначитись у обох команд, але рахунок залишився незмінним.      
Другу частину зустрічі гості почали з оптимізмом та надією, однак досить швидко Марченко оформила «хет-трик» та остаточно зняла всі питання з приводу переможця матчу. Але відкритим залишалось питання остаточного рахунку, і в рамці воріт з усіх сил старалась Іллічова щоб пропустити якомога менше. Але й вона припустилась помилки,  ввела м’яч в гру точно на нападницю суперника, а Ірина Дубицька пробачати їй не збиралась і впевнено розібралась в ситуації, 5:0. За такого розгромного рахунку гра заспокоїлась, одні вже не хотіли, а інші не могли, знову почали з’являтись моменти на останніх хвилинах матчу. Спочатку Мартинюк оформила «дубль», а за хвилину Олена Ткаченко заштовхала в ворота суперниць гол престижу. Гості прагнули скоротити відставання, але забити ще бодай один м’яч так і не змогли.
Остаточна перемога з рахунком 6:1, виводить футзалісток НПУ в півфінал, а представницям КУ ім. Грінченка тепер є можливість зосередитись на чемпіонаті.

Артем Галкін
, ФАСК
Фото:Ірина Гуріна  (ФОТОЗВІТ_ ДИВИТИСЯ)

Склад НПУ: Ковальчук - Васковець М, Бавзенюк, Коденець, Сидоренко, Полодюк, Мартинюк, Васковець К, Зенько, Марченко, Дубицька




Copyright © 2016 FC Belichanka.com


Категорія: Новини з турнірів | Переглядів: 3767
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: fask.com.ua, НПУ, Драгоманова, женский футзал, киев, футзал, студенты, ВУЗ, жіночий футзал, ФАСК
    Головна » 2016 » Грудень » 22 » ФАСК. Футзал. Кубок Києва 16/17 (жінки). Дівчата з НПУ у півфіналі

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов