Джанні Інфантіно обраний президентом ФІФА + ВІДЕО / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

26.02.16
Джанні Інфантіно обраний президентом ФІФА + ВІДЕО
На Позачерговому конгресі ФІФА представники 207 асоціацій обрали президента керівного органу світового футболу
jvGianni Infantino, Fifa election, Джанни Инфантино, FIFA, ФИФА, президент, Infantino Fifa, FIFA President, Extraordinary FIFA Congress 2016

У п'ятницю на Позачерговому Конгресі ФІФА в Цюріху 45-річний юрист і генеральний секретар УЄФА був обраний головою організації за підсумками голосування представників 207 національних асоціацій. Інфантіно став дев'ятим президентом ФІФА за її 112-річну історію.

Інфантіно був одним з п'яти кандидатів і виграв вибори у другому турі, набравши 115 голосів. Крім нього, свої кандидатури виставили принц Алі Бін Аль-Хуссейн (Йорданія), Салман Бін Ібрагім Аль-Халіфа (Бахрейн), Жером Шампань (Франція) і Токіо Сексвале (ПАР). Останній зняв свою кандидатуру незадовго до виборів.

"Зараз я не можу висловити свої емоції, - сказав Інфантіно після обрання. - Ми відновимо імідж і репутацію ФІФА в усьому світі. Я хочу бути президентом для всіх 209 національних асоціацій і працювати з ними спільно, щоб почати нову еру в ФІФА, де в центрі уваги знову буде футбол і де ми зможемо знову зосередитися тільки на цій прекрасній грі ".

В УЄФА Інфантіно прийшов у 2000 році, а до цього був генеральним секретарем Міжнародного центру спортивних досліджень при Невшательском університеті. Інфантіно консультував різні футбольні організації, включаючи національні ліги Італії, Іспанії та Швейцарії.

Спочатку в компетенцію Інфантіно в УЄФА входили юридичні та комерційні питання, в яких він накопичив багатий досвід, а також питання професійного футболу. З січня 2004 року він очолював відділ юриспруденції та ліцензування УЄФА.

Потім Інфантіно тимчасово займав пост директора-розпорядника УЄФА, а з лютого по травень 2007 року був заступником генерального секретаря. З 2007 по 2009 працював керівником відділу управління і правових питань, а жовтні 2009 року був призначений генеральним секретарем Європейського футбольного союзу, змінивши покійного Девіда Тейлора.

У зв'язку з обранням Джанні Інфантіно президентом ФІФА питання про його наступника на посту генсека Європейського футбольного союзу буде вирішене 4 березня на найближчому засіданні виконкому УЄФА.

© UEFA.com 1998-2015. All rights reserved.
© 2016 Guardian News_ Video report




Категорія: Всесвітні новини | Переглядів: 3948
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: ФИФА, FIFA, Infantino Fifa, Fifa election, Extraordinary FIFA Congress 2016, Gianni Infantino, FIFA President, Джанни Инфантино, Президент
    Головна » 2016 » Лютий » 26 » Джанні Інфантіно обраний президентом ФІФА + ВІДЕО

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов