«Біличанка-НПУ» зіграла матч-реванш з командою Ірпінської міської ради / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

30.08.15
«Біличанка-НПУ» зіграла матч-реванш з командою Ірпінської міської ради
29 серпня футзалістки Біличанки провели черговий товариський матч з чоловіками ФК «Ірпінь»
спортсмени, міська рада Ірпінь, зустріч, Приірпіння, Біличанка, Карплюк, Ірпінь, 2015, мерія, Беличанка, Адмірал Клуб
В суботу 29 серпня в ірпінському «
Grand Admiral Club» «Біличанка-НПУ» зіграла матч-реванш з командою Ірпінської міської ради. Нагадаємо, що в червні дівчата поступилися 7:10 і цього разу прагнули перемоги. Але і суперники хотіли довести знову, що  перша перемога не було випадковою. Отже, як кажуть найшла коса на камінь. До того ж в команді міськради вийшли грати голова ради Володимир Карплюк, заступник губернатора Київщини і голова обласного осередку партії «Нові обличчя» Дмитро Христюк, та ще декілька гравців, які не грали у попередньому матчі. В якості тренера керував діями містян секретар ради Денисенко Юрій.

«Біличанка-НПУ» розпочала гру в складі: Бесідовська, Мартинюк, Дубицька,Поліщук, Ігнатенко. Порівняно з минулим сезоном склад не звичний, але зважаючи на кадрові втрати, тренерський штаб «Біличанки-НПУ» змушений шукати і награвати нові четвірки. Дівчата розпочали дуже активно, але під кінець першої п’ятихвилинки наразилися на контратаку, в якій відкрив рахунок Володимир Карплюк, вийшовши один на один з Бесідовською. Друга четвірка  дівчат в складі Сидоренко А., Васковець М., Прокопенко, Дулуб(Личко) не змогла зразу війти в ритм гри і пропустила за свою зміну двічі. Лише перед заміною сквитала один гол Сидоренко Аня. Змінивши Бесідовську  на Мельничук тренер біличанок знову кинув у бій першу четвірку. Дівчата створювали часті загрози воротам суперників, але всі удари відбивав воротар чоловіків Короленко Олександр, який у підсумку став героєм матчу, адже зіграв просто чудово. Така гра воротаря надихнула його партнерів і вони холоднокровно забили четвертий гол після виходу 1 в 1 Власенка Сергія. А потім ще й вдало розіграли кутовий,  після якого Володимир Карплюк в англійському стилі забив гол головою. Це трохи вивело з рівноваги дівчат, адже вони атакували активно, а голи влітали в їх ворота. Хоча до завершення першого тайму Прокопенко Аня після пасу Мартинюк Тані скоротила рахунок, але він їх не влаштовував.

спортсмени, міська рада Ірпінь, зустріч, Приірпіння, Біличанка, Карплюк, Ірпінь, 2015, мерія, Беличанка, Адмірал Клуб
Другий тайм розпочався в тому ж ключі. Чоловіки віддали ініціативу дівчатам і грали на контратаках.  В одній з масованих атак Прокопенко забила свій другий м’яч – 3:5. Чоловіки збільшили відрив до 6:3. Ігнатенко Маріанна з пасу Поліщук Марії – 4:6. Далі знову гол чоловіків. А потім в черговій атаці з пасу Дубицької Іри забила Соломаха Віка. Відповідь суперників не забарилася і Дмитро Христюк реалізувавши вихід один на один переграв Бесідовську і довів рахунок до 8:5. А потім настав  зірковий час Власенка Сергія, який за 5 хвилин оформив «хет-трик». На це дівчата відповіли голами Дубицької і Мартинюк. Наступний гол оформив Тарас Короленко, а крапку у матчі поставила потужним ударом в «дев’ятку» Соломаха Віка - 8:12.
По закінченню основного часу команди домовилися  пробити пенальті. Тут гору взяли дівчата 5:4. У біличанок відзначилися Сидоренко, Поліщук, Дубицька, Соломаха, Ігнатенко.

По завершенню учасники товариського матчу зустрілися вже поза полем. Приємною і цікавою була розмова з Дмитром Христюком, який сам є Майстром спорту міжнародного класу з самбо і який поділився цікавими сторінками своєї спортивної кар’єри. А до мера Ірпеня дівчата зверталися з питаннями про наступні зміни в житті міста та які цікавинки очікують на них під час святкування Дня міста Ірпінь. Всі залишилися задоволеними  спілкуванням. Дівчата ще забронювали собі право на наступний матч реванш, а міський голова Володимир Карплюк пообіцяв сприяння у подальшій діяльності «Біличанки».

Ірпінська міська рада
Беличанка Коцюбинское
Ірпінська міська рада - Біличанка НПУ- 12:8 (5:2)
29 серпня. Ірпінь. СК "Grand Admiral Club". Товариська зустріч
Голи
біличанок: Сидоренко, Прокопенко-2, Ігнатенко, Соломаха-2, Дубицька, Мартинюк


спортсмени, міська рада Ірпінь, зустріч, Приірпіння, Біличанка, Карплюк, Ірпінь, 2015, мерія, Беличанка, Адмірал Клуб

Copyright © 2015 FC Belichanka.com


Категорія: Новини команди | Переглядів: 2943
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Беличанка, зустріч, спортсмени, Приірпіння, міська рада Ірпінь, Біличанка, мерія, Ірпінь, Карплюк, 2015
    Головна » 2015 » Серпень » 30 » «Біличанка-НПУ» зіграла матч-реванш з командою Ірпінської міської ради

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов