1 тур (ВЛ15/16). Результативна перемога «Біличанки-НПУ» в Харкові / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

27.09.15
1 тур (ВЛ15/16). Результативна перемога «Біличанки-НПУ» в Харкові
В рамках відкриття 22-го Чемпіонату України «Біличанка» провела виїздний матч з Merry Land-КДЮСШ 8
Приірпіння, НПУ, АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, футзал, комітет жінок, Merry Land, КДЮСШ 8, Харків, Біличанка, Покус, Колок

Сезон відкрито! І це з впевненістю можна констатувати після завершення останнього матчу 1-го тура Чемпіонату України, який пойшов у Харкові. В гості до місцевої команди «Merry Land-КДЮСШ8» завітали чинні чемпіонки України - «Біличанка-НПУ».
Приємно, що матч відкриття змагань пройшов в сучасному СК «Локомотив», в якому відбувалися змагання найвищого рівня з футзалу, волейболу, тенісу та ін.. І ось ми спостерігаємо вже баталії і в жіночому футзалі.

Ймовірно не такого старту очікував наставник біличанок Володимир Колок. Перший тайм сміливо можна занести в актив саме харківчанкам, які не тільки зуміли відвести майже всі загрози від своїх воріт, але і засмутити кіпера гостей. На 3-й хвилині Анна Прокопенко після пасу Павленко відкрила рахунок і закралася думка, що далі біличанки будуть тільки нарощувати оберти... Та ось сталося не так, як гадалося. Підопічні Анни Покус без особливих переживань продовжували ламати всі атакувальні плани "помаранчових", не забуваючи і контратакувати. Після однієї з таких атак рахунок став нічийним - новобранець харківчанок Юлія Голуб відновлює інтригу в матчі - 1:1. Надалі наступило затишшя у матчі. Футзалістки «Біличанки» якось мляво розпочинали атаки, які зрідка коли завершувалися націленими ударами, а ось Merry Land все вичікував моменту для ураження. В такому руслі і завершився перший тайм, який неочікувано для багатьох не визначив переможця.
Приірпіння, НПУ, АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, футзал, комітет жінок, Merry Land, КДЮСШ 8, Харків, Біличанка, Покус, Колок
Очевидно, що в перерві матчу футзалістки з Приірпіння зробили певні висновки і вийшли на другий тайм зовсім з іншим настроєм, який насправді мав бути ще спочатку матчу. І одразу закрутилося. «Педагоги» увімкнули другу передачу і це почало приносити свої плоди. Вже на 22 хвилині гол Марії Поліщук вивів команду вперед - 1:2. Харківчанки трішки запанікували і почали все частіше порушувати правила. Але і такий перебіг подій міг знову змінити картину в матчі, якби футзалістка Merry Land-КДЮСШ8 влучила в пусті ворота. Саме цей момент став переломним, після якого швидку контр-атаку організували біличанки і результативно завершила Анна Прокопенко. Друга половина тайму пройшла повністю під диктовку ірпінчанок. В п'ятихвилинний проміжок часу гості ще чотири разу засмутили кіпера госпадарів (один автогол). Свої перші голи у новому чемпіонаті забили - Ірина Дубицька, Ірина Марченко та Марія Васковець. Рахунок міг стати і взагалі двозначним, але удари Павленко і Васковец приняла на себе стійка воріт Дарії Гончаренко, а ось після постарілу Мартинюк м'яч влучив у поперечку. Окрім цих моментів треба згадати і чудовий удар з-за меж штрафного від харківчанки Юлії Ярової і не менш гарний сейв від кіпера гостей Наталії Бесідовської.

Фінальний свиток арбітра зафіксував результативну перемогу «Біличанки-НПУ» 7:1, яка починає свій новий похід за чемпіонством!    

22 Чемпіонат,АМФУ, жіночий футзал, womens futsal, футзал, комітет жінок, логотип жіночий футзал 2015 Merry Land-КДЮСШ 8 (Харків)Беличанка Коцюбинское  
Merry Land-КДЮСШ 8 (Харків) - Біличанка НПУ (Ірпінь) - 1:7 (1:1)
Жіночий футзал. Чемпіонат України 2015, вища ліга - 1 тур.
27 вересня 2015. Харків. СК "Локомотив". 100 глядачів

Голи:
Голуб 14, Бічуй автогол 36 --- Прокопенко 3, 29, Поліщук 22, Дубицька 31, Марченко 37, Васковець 39

Merry Land: Гончаренко, Савкіна - Крючкова, Клімова, Чала, Бічуй, Шалімова, Чухранова, Ярова, Голуб, Люшненко
Тренер - Покус Анна

Біличанка НПУ
: Бесідовська (к) - Прокопенко, Мартинюк, Дулуб, Поліщук, Васковець, Марченко, Дубицька, Павленко 

Тренер – Колок Володимир.


Арбітри -
Куций Д., Салтавець А. (всі - Харків).
Спостерігач арбітражу
: Воложенко Ю. (Харків)
Фоли: 6(3) - 2(1)
Попередження:   Клімова 18, Голуб 23 - Дулуб 7
Вилучення: немає


Copyright © 2015 FC Belichanka.com


Категорія: Новини чемпіонату | Переглядів: 2766
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 0
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: АМФУ, НПУ, womens futsal, футзал, Merry Land, комітет жінок, КДЮСШ 8, Приірпіння, жіночий футзал, Харків
    Головна » 2015 » Вересень » 27 » 1 тур (ВЛ15/16). Результативна перемога «Біличанки-НПУ» в Харкові

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов